Skip Navigation Links

Şehitkamil Zabıtasından Ramazan Denetimi

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, RAMAZAN AYINDA HALK SAĞLIĞINI TEHDİT EDECEK UNSURLARI ORTADAN KALDIRMAK İÇİN DENETİMLERİNİ SIKLAŞTIRD

Şehitkamil Zabıtasından Ramazan Denetimi

Adana   A+a-

Şehitkamil Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayında halk sağlığını tehdit edecek unsurları ortadan kaldırmak için denetimlerini sıklaştırdı.
Başta gıda terörü olmak üzere, plansız yapılanmayla mücadele, iş yeri denetimi, kent huzurunun sağlanması ve yönetmeliklerin uygulanması için yaptığı çalışmalarla toplumsal düzenin devamını sağlayan Şehitkamil Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Ayı dolayısıyla denetimlerini sıklaştırdı. Halkın sağlığını korumak ve işletmelerin daha hijyenik ortamlarda üretim yapmalarını sağlamak adına denetimlerini aralıksız olarak devam ettiren Şehitkamil Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçe genelinde hizmet veren market, pide fırınlarına ve kasaplara yönelik denetim yaptı.
Özellikle halkın en çok hizmet aldığı işletmeler üzerinde denetimlerini arttıran ekipler, iş yerlerindeki gıdaların son kullanma tarihlerinin geçip geçmediğini kontrol etti. Zabıta ekiplerinin denetimlerinden duyduklarını memnuniyeti dile getiren esnaf ve vatandaşlar, Şehitkamil Belediyesi'ne teşekkür etti. Denetimlerin sürekli yapılmasını isteyen esnaflar, "Şehitkamil Belediyemizin yapmış olduğu uygulamaları olumlu buluyoruz. Gerek zabıta ekipleri arkadaşlarımız, gerek Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'nun hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ramazan ayı içerisinde bu tür uygulamaların yapılması çok doğru bir davranıştır. Sonuçta insan sağlığıyla ilgili çalışmalar yapılıyor. Bizlerde vatandaşlarımızın sağlığı için esnaflar olarak temizliğe, hijyene ve kaliteye önem veriyoruz. Bu tür uygulamaların sık sık yapılması hem biz işletmecilerin hem de tüketiciler için daha hayırlı olacağına inanıyoruz" dediler.
"BELEDİYEMİZ GEREKLİ DENETİMLERİ YAPIYOR"
Yapılan denetimlerden dolayı memnun kaldıklarını dile getiren vatandaşlar ise "Vatandaşlar olarak Şehitkamil Belediyesi'nin bu tür denetimlerini destekliyoruz. İş yerlerinden isteğimiz, temiz, hijyenik, sağlıklı bir ortamda üretim yapmaları ve gönül rahatlığıyla bunları vatandaşlara sunmalarıdır. Ramazan ayı dolayısıyla da bu denetimler daha da çok arttı. Çünkü iftarda kullanılacak, gıda malzemeleri, et ve ekmek ürünleri insan sağlığına ciddi şekilde zarar verebilir. Bu konuda Zabıta ekipleri, titiz davranarak, denetimlerini yapıyor. Bundan dolayı çok memnunuz ve bu denetimlerin sık sık yapılmasını istiyoruz" diye konuştular.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet