Skip Navigation Links

Merdivenaltı üretimine zabıta denetimi

Büyük kentlerde görülen merdiven altı üretimin bir benzeri İskenderun'da ortaya çıkarıldı.

Gündem   A+a-

 
 
Büyük kentlerde görülen merdiven altı üretimin bir benzeri İskenderun’da ortaya çıkarıldı.
Bir depoyu denetimden geçiren İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, dolu ve boş kola şişeleri ile merdivenaltı dolumda kullanılan alet ve ekipman ele geçirildi.
İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Mustafa Kemal Mahallesi İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesindeki bir depoda yapılan kontrolde, hijyen olmayan bir ortamda ilkel metotla 2.5 litrelik kolaların küçük şişelere doldurulduğunu tespit etti. Yapılan denetim ve kontrolde 300 boş 50 dolu olmak üzere toplam 350 kola şişesine el konulurken, merdivenaltı üretimde kullanılan depo mühürlendi.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Zabıta Müdürü Abdullah Kaya, “Belediyemiz gıda maddelerinin hijyen şartlarına uygun bir şekilde üretilmesi ve dağıtılması konusunda çok duyarlıdır. Bu konuda gerekli hassasiyeti gösteriyoruz. Bir depoda yaptığımız kontrolde merdivenaltı üretim ile kola dolumu yapıldığını ve bu kolaların düğünlere ve toplantılara satış yapılarak haksız kazanç elde edildiğini tespit ettik. Halkın sağlığını tehdit eden bu tür üretim ve satış faaliyetine izin vermeyeceğiz. Halkımızın bize bu konuda yardımcı olmasını bekliyoruz. Kontrollerimiz ve denetimlerimiz aralıksız sürecektir” dedi.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet