Skip Navigation Links

Hemşehrilerim Hizmetindeyim

7 Haziran genel seçiminde yeniden CHP Hatay milletvekili seçilen Mevlüt Dudu’ya tebrik ve nezaket ziyaretleri sürüyor.

Hemşehrilerim Hizmetindeyim

Gündem   A+a-

İskenderun’da Kurulu olan Hatay Dulkadiroğluları Kültür Dernek başkanı Mehmet Bebek, Akdeniz Yörük-Türkmen Dernekleri Federasyonu genel başkan yardımcısı Yaşar Bilgin, Abacılılar Yörük-Türkmen Derneği 2.başkanı Ömer Osman Bilgili ve yöneticileri milletvekili Mevlüt Dudu’ya  “Hayırlı Olsun” dileğinde bulunarak 25.dönem parlamento çalışmalarında başarılar dilediler.

Hatay Bölgesinde Yörük ve Türkmen asıllı yüz bine yakın insan potansiyeli olduğunu belirten federasyon genel başkan yardımcısı Yaşar Bilgin,” Bu vatandaşlarımızı tek çatı altında birleştirmek istiyoruz. Hatay BŞB başkanımızın katkılarıyla bu yıl İskenderun’da Uluslar arası büyük bir şenlik düzenlemeyi amaçlıyoruz. Ziyaretimiz hem bu konuda vekilimizin bize destek vermesi, hem de milletvekilliğini kutlamasını kapsamaktadır. Parlamentoda bizleri 2.dönem temsil edecek bir vekilimizin olmasından gurur duyuyoruz” dedi.

Hatay Milletvekili olarak tüm hemşerilerine hizmet vermekten mutluluk duyduğunu belirten milletvekili Mevlüt Dudu yapılan ziyaretten memnun olduğunu belirtip teşekkür etti.

Mevlüt Dudu “Tarihçilerimizden Yörük ve Türkmenler hakkında alacağımız bilgiler ışığında insanlarımızı kaynaştıracağız. Toplumun her kesimindeki vatandaşlarımızla kucaklaşacağız.Bu konuda üzerime düşen görevi yerine getirmekten mutluluk duyarım.Güzel temennileriniz için teşekkür ederim” diye konuştu.

 

                                             

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet