Skip Navigation Links

İskenderun Halk Eğitim Merkezinin Görkemli Sergisi

İskenderun Halk Eğitim Merkezi’nde eğitim gören kursiyerlerin bir yıllık el emeği

İskenderun Halk Eğitim Merkezinin Görkemli Sergisi

Gündem   A+a-

göz nuru birbirinden güzel el sanatları ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

 Sergi, İskenderun Belediyesi Sanat Galerisinde salonunda gerçekleştirildi. Düzenlenen serginin açılışına, İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Av. Hasan Ertürk,  İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Suat Nesim Sarı, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Ali Tekeli, Gülin Döşemeci,  Ahmet Çolak kurs hocaları, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı. 

Serginin açılış kurdelesini, İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ile birlikte kestiler.

Sergiyi dolaşan İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit yapılan çalışmaları çok beğendiğini belirterek “Harika eserler sergilenmiş. Umarım bu sergi herkes için hayırlı olur” dedi.

İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Suat Nesim Sarı “Yediden Yetmişe Eğitim” ilkesine göre hareket eden halk eğitim merkezlerinde; iyi insan, iyi vatandaş ve nitelikli insan gücü yetiştirilmesini hedeflemekteyiz. Bu hedefler doğrultusunda merkezlerde halkımızdan gelen talepler doğrultusunda birçok çeşitli kurslar açtık. Bilgisayar, güzellik cilt bakımı, tüm spor dalları, el sanatları ve meslek alanlarında Halk Eğitim Merkezimizde toplam 488 adet farklı kurslar verilmektedir. 7552’si erkek öğrenci 8324’ü ise bayan öğrencilerimiz eğitim görmektedirler. Kursların neticesinde 16’bine yakın kursiyerlerimize de sertifika edindirdik. Planlamış olduğumuz yaz kursları ile birlikte dönem sonunda kurs sayımızı 500’ün üzerine çıkmayı kursiyer sayımızı ise 20 bin'in üzerinde hedefliyoruz. Yılsonu sergimizde son derece başarılı işler yapan kursiyerlerimizi de tebrik ediyorum” diye belitti.

Açılış töreninin ardından, İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Suat Nesim Sarı, İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Ali Tekeli ve beraberindekiler, sergiyi gezerek el emeği göz nuru ürünleri inceledi. Kursiyerlere emeklerinden dolayı teşekkür ettiler.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet