Skip Navigation Links

Performanslarıyla Altın Koza’ya Aday Gibiydiler..

İskenderun Denizciler Mahallesi’nde faaliyet gösteren Altın Koza Kreş, eğitim-öğretime başlamasının birinci yılını düzenlediği gecede

Performanslarıyla Altın Koza’ya Aday Gibiydiler.. Web
TV
Foto
Galeri

Eğitim   A+a-

çocukların sergilediği performanslarla kutladı.

İskenderun Belediye Kültür Sarayı’nda düzenlenen gecede veliler, çocuklarının Altın Koza Film Festivali’ne katılan sanatçıların  performanslarını aratmayan hallerini keyifle izlediler.

Sahnede yerlerinde duramayan, anne ve babalarının yanına gitmek isteyen, şirin ve doğal halleriyle herkesi kendilerine hayran bırakan minikleri sahnede tutmak da öğretmenlerine düştü.

Koro halinde şarkılar söyleyen miniklerin İngilizce diyalog performansları ise herkesi gururlandırdı. 2-3-4 ve 5 yaş gruplarına eğitim veren Altın Koza Kreş, öğrencilerinin başarılı performanslarıyla da rüştünü ispatlamış oldu.

Etkinlikte velilere seslenen Özel Altın Koza Kreş Müdürü Sevde Kınalı, temeli sağlam, ahlaklı, özgüveni yüksek, her anlamda donanımlı bireyler yetiştirmek amacında olduklarını belirterek şöyle konuştu; “Eğitim-öğretim yılımızı bitirdiğimiz şu günlerde bizler Özel Altın Koca Anaokulu olarak gururluyuz, umutluyuz. Okulumuz 2014-2015 eğitim öğretim yılında faaliyete geçmek üzere kurumuz, eşim Harun Kınalı tarafından kendi memleketine hizmet ve pırıl pırıl bir nesil yetiştirebilmek adına kendi mesleğinin yanı sıra bir o kadar çabalayarak eğitim kurumumuzu aktif hale getirmiştir.

İlk önce sadece bir hayal olarak nitelendirdiğimiz bu istek bugün, burada başarılı bir eğitim yılını tamamlamış olup, gelecek vaad eden bir nesil yetiştirmeye bir nebze olsun katkısı olduğu için emin adımlarla ilerleyeceğini kanıtlamıştır. Temennimiz pırıl pırıl çocuklarımızı temeli sağlam, ahlaklı, özgüveni yüksek, her anlamda donanımlı bireyler yetiştirerek hem ailesinin hem öğretmenlerinin gurur duyduğu bireyler olmalarını sağlamaktır.”

Bu gece çocuklarımızın ne kadar başarılı bireyler olabileceklerinin küçük bir kanıtı. Bizler onları çok yormadan, strese sokmadan, zamana yaydığımız çalışmalarla bu geceyi sizler için hazırladık. “



 

Performanslarıyla Altın Koza’ya Aday Gibiydiler..  foto galeriyi gezinmek için tıklayın.
Performanslarıyla Altın Koza’ya Aday Gibiydiler..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet