Skip Navigation Links

Emel Akçay İlkokulun ‘Dan Bir İlk Daha

Lösemi Hastası Öğrencilerine Karnelerini Evlerinde Verdiler..

Emel Akçay İlkokulun ‘Dan Bir İlk Daha

Eğitim   A+a-

İskenderun Emel Akçay İlkokulu’na kayıtlı evde eğitim-öğretimlerine devam eden Lösemi hastası öğrencilere sürpriz yapıldı.

Karnelerini evlerinde İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Tosun, Okul Müdürü Selahattin Varan ve evde eğitimden sorumlu Müdür Yardımcısı Seher Baysal’ın elinden alan öğrenciler, mutlulukların en büyüğünü yaşadılar.

Ağır ve zorlu tedavi sürecinde hastalıkları ve derslerini bir arada yürüten öğrenciler, karnelerini ve hediyelerini evlerinde kendilerini ziyaret eden okul idaresinden alınca çok mutlu oldular.

Lösemi hastası öğrencilerini evlerinde ziyaret ederek onlara moral vermek ve karneleriyle birlikte hediye vererek mutlu etmek amaçlarına dikkat çeken İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kadir Tosun, “Okul Müdürü Selahattin Varan, Müdür Yardımcısı Seher Baysal, Evde Eğitim Programına Katılan Öğretmenler; Feray UÇAR, Behzat UYLAŞ, Muzaffer MART, Ruken SARIGEÇİLİ, İhsan SERT ve Salman KIRILMIŞ’la birlikte çocuklarımızı evlerinde ziyaret ederek onlara karnelerini ve hediyelerini bizzat vermek istedik. Ağır ve zorlu bir tedavi süreciyle birlikte derslerini de başarıyla yürüten evlatlarımıza biraz bile moral verebildiysek ne mutlu bize” dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet