Skip Navigation Links

TBD Hatay il Temsilcisi A. Vayısoğlu oldu

Türkiye Bilişim Derneği Hatay İl Temsilciliğine, ERVACO Bilişim Eğitim Danışmanlık hizmetleri ve Ticaret LTD. ŞTİ. Genel müdürü Serdar A. Vayısoğlu ge

Gündem   A+a-

iles/image/tb%20B.jpg" />
 
 
Türkiye Bilişim Derneği Hatay İl Temsilciliğine, ERVACO Bilişim Eğitim Danışmanlık hizmetleri ve Ticaret LTD. ŞTİ. Genel müdürü Serdar A. Vayısoğlu getirildi.
Türkiye Bilişim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Turhan MENTEŞ, yaptığı açıklamada;
“Türkiye'deki bilişim ile ilgili her türlü çalışma ve düzenlemenin toplumsal gelişmeye katkı sağlayacak biçimde çağdaş boyutlarda gerçekleşmesini sağlamak amacı ile 1971 yılında kurulan ve merkezi Ankara’da bulunan Türkiye Bilişim Derneği, Türkiye’nin bilişim gönüllülerini bir çatı altında toplayan, ülkemizin en eski, en çok üyesi olan bilişim meslek örgütüdür. Kurulduğu 22 Nisan 1971 tarihinden itibaren, 40 yıldır, kamu yararına çalışmalarda bulunan ve bu niteliği 7 Mart 1994 tarihinde, Bakanlar Kurulu Kararı ile resmen onaylanan Türkiye Bilişim Derneği (TBD), ülkemizin bilişim sektöründeki en eski ve kişisel üyeliğe açık “ilk sivil toplum örgütü”dür. 25 Şubat 2000 tarihinden itibaren Avrupa Profesyonel Bilişim Dernekleri Konseyi’nin (Council of European Professional Informatics Societies – CEPIS) üyesi ve Türkiye’deki tek temsilcisidir.” Dedi. Verimliliği artırmadaki en önemli araçlardan biri olan bilişim teknolojilerini toplumun tüm kesimlerine duyurmak ve etkin kullanımına öncülük etmek gibi misyonları olduğunu vurgulayan MENTEŞ, Bu çalışmalarını Hatay ilinde de yürütmek, merkez ile koordinasyonu sağlamak üzere Hatay il temsilciliğine Sn. Serdar A. Vayısoğlu’nun getirildiğini açıkladı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet