Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Açılışı Simitçi Kadın Yaptı

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, yerel bir marketler zincirinin 7. şubesinin açılışını, açılışa davet edilen protokol yerine

Açılışı Simitçi Kadın Yaptı

Ekonomi   A+a-

yoldan geçen el tezgahında simit satan seyyar satıcı kadın yaptı, davetliler şaşkınlık içinde kaldı.
İşletmeciliğini Kasım Yasdıoğlu'nun yaptığı yerel bir marketler zincirinin 7. şubesi Osmaniye yolu üzerinde açıldı. Açılış için organizasyon şirketi etkinlikler yaptı ilçedeki protokol açılışa davet edildi. Açılış saati geldiğinde kurdeleyi yoldan geçen ve el tezgahında simit satarak geçimini sağlayan Hanife Duga isimli kadın yaptı. Davetlilerin şaşkın bakışları altında açılış kurdelesini kesen Hanife Duga, mikrofonu eline alarak bir de konuşma yaptı. İlçede 13 yıldır simitçilik yaparak üniversiteye giden çocuklarını okutan Hanife Duga, "Hiç beklemiyordum. Çok mutluyum. İnşallah böyle iş adamlarımız artar bu marketin şubeleri artar" şeklinde konuştu.
İşletme sahibi Kasım Yasdıoğlu da, marketin 7. şubesini açtıklarını belirterek "Dikkat ediyorum bütün açılışlarda binlerce lira para harcanıyor. Bizde açılışımızı tesadüf oldu ama buraya simit satmaya gelen bu simitçi ablamıza yaptırdık. Asıl çalışan işi yapan emekçi ağabeylerimiz ablalarımızdır. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar