Skip Navigation Links

Nardüzü Belediyesi Doğal Gaza Kavuştu

İskenderun ve çevresinde bir süre önce başlayan ve birçok beldede tamamlanan Doğal Gazın, Nardüzü'nde de ilk ateşi yakıldı. Aksa

Gündem   A+a-

İskenderun ve çevresinde bir süre önce başlayan ve birçok beldede tamamlanan Doğal Gazın, Nardüzü’nde de ilk ateşi yakıldı. Aksa Doğal Gaz firması tarafından bir süredir devam eden çalışmalar Nardüzü’ünde tamamlandı ve ilk ateş dün yakıldı.

Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu’nun açılış konuşmasının ardından yakılan ateşle 438 bina, 876 Daireye doğal gaz verilir hale geldi. Açılış konuşmasında öncelikle katılımcılara ve Aksa Doğal Gaz firmasına teşekkür eden Belediye Başkanı Mehmet Yolcu, “ Kısa sürede tamamlanan bu proje ile Nardüzü’nün tamamına Doğal Gaz verilebilir duruma geldik. 2150 metre :elik Hat, 6704 metre Poletilen hat, 2354 metre Servis hattı 438 Bina ve 876 Daire olmak üzere projemizin sonuna geldik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Törende Karaağaç Belediye Başkanı Necmettin Acar’da hazır bulunurken, Doğal Gazın ilk ateşi Aksa Doğal Gaz yetkilisi, Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu ve Karaağaç Belediye Başkanı Necmettin Acar tarafından yakıldı. Davetlilerin alkışları arasında ilk ateşi yakılan Doğal Gaz artık Nardüzü’ünün tamamına hizmet verecek hale geldi.
Doğal Gaz ilk ateş yakma törenine Nardüzü ve Karaağaç Belediye Başkanlarının yanı sıra belediye meclis üyeleri, Aksa Doğal Gaz firmasının yetkilileri, Nardüzü halkı ve basın mensupları hazır bulundu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet