Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Osmaniye OSB’nin Geleceğine Oy Verdiler..

Osmaniye OSB’de Genel Kurul heyecanı yaşanırken, Şerif Tosyalı’nın liste başı olduğu ekip ikinci dönem için de güven oyu almayı başardı..

Osmaniye OSB’nin Geleceğine Oy Verdiler.. Web
TV

Ekonomi   A+a-

Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi 3’ncü Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi.
Osmaniye OSB Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurula Osmaniye Valisi Kerem Al da katıldı.
Sanayicilerin ilgi gösterdiği genel kurulda Şerif Tosyalı, Mustafa Baştuğ, Abdullah İlbeyli, Nami Çetingök, Erhan Ektiren, Nejan Hatko, Tamer Bilici ve Hacı Höbek’in aday olduğu liste ile Yaşar Niziplioğlu, Atıf Ceritbinmez, Mehmet Kanat, Hüseyin Doğan, Haluk Alpaydın, Yunus Kendir, Selman Yalçın ve İbrahim Nayır’ın aday olduğu iki liste daha güçlü ve verimli bir Osmaniye OSB için yarıştı.
Genel Kurulda divan başkanlığını Erdem Ünlüçetinkaya yaparken, üyelikleri de Ali Özyurt ve Harun Yavuz yaptılar.


Genel Kurulda 111 oy kullanılırken, sanayiciler oy çokluğuyla Şerif Tosyalı, Mustafa Baştuğ, Abdullah İlbeyli, Nami Çetingök, Erhan Ektiren, Nejan Hatko, Tamer Bilici ve Hacı Höbek’in ikinci dönem için aday olan listesine ikinci dönem için vize verdi.
Osmaniye Valisi’nin başkanlık ettiği müteşebbis heyetin devamının da oylanarak oy birliğiyle kabul edildiği genel kurul, büyük bir olgunluk içerisinde gerçekleşti.


Akrabalık bağı ve ticari ilişkileriyle iç içe girmiş bir sanayici topluluğunun büyük bir olgunlukla takip ettiği genel kurulda açış konuşmasını yapan Osmaniye OSB Başkan Vekili Şerif Tosyalı, iki yıl boyunca yaptıklarını ve gelecek iki yıllık dönemde yapacaklarını anlattı.


Osmaniye OSB’nin Türkiye’nin gözde OSB’lerinden birisi olması ve yatırımcıların önünü açmak için çalıştıklarını belirten Şerif Tosyalı, Osmaniye OSB’deki üretimin büyüklüğünü ortaya koyan önemli bir veri olan elektrik tüketiminin yüksekliğine dikkat çekti.
Osmaniye OSB’deki sanayi kuruluşlarının ihtiyaçlarına cevap verecek tüm teknik altyapı hizmetinin verilmesi için çalıştıklarını belirten Şerif Tosyalı, fidan dikim sayısıyla da Türkiye’nin en çok yeşil alanı olan OSB ünvanını almak istediklerini söyledi.


Tosyalı konuşmasında, Osmaniye OSB’yi limana bağlayacak duble yolun ihalesinin önümüzdeki Haziran ayı sonunda yapılacağını müjdeleyerek, demir yolu hattı çalışmalarının sürdüğünü söyledi.
Osmaniye OSB’yi teknoloji üs merkezi olarak ilan ettiklerini belirten Şerif Tosyalı, teknokent kurulması için de çalışmaların sürdüğüne dikkat çekti.


Osmaniye Valisi Kerem Al da yaptığı konuşmada,  OSB Başkan Vekili Şerif Tosyalı’nın konuşmasında anlattığı yatırımları teyit ederek, Osmaniye’nin gelişmesine katkı verecek her türlü çalışmanın içinde olacaklarını söyledi.
Osmaniye OSB’nin sınırlarının genişletilmesi için çalışmaların sürdüğünü belirten Vali Kerem Al, OSB bünyesinde lojistik üs ve  teknokent kurulması için çalıştıklarını ifade ederken, Osmaniye OSB’de teknolojik değeri daha yüksek ürünlerin üretilmesine önem vereceklerini anlattı.


Konuşmaların ardından kapalı oy açık tasnif şeklinde oylamaya geçildi.
Sandıktan çıkan oylar sanayicilerin huzurunda zarflardan çıkarılarak sayıldı.


Genel kurulda liste çıkararak aday olan Yaşar Niziplioğlu, seçimin kaybedeninin olmadığını söyledi.
İkinci dönem için üyelerden vize alan Şerif Tosyalı da yönetim kurulu adına yaptığı teşekkür konuşmasında, yeni dönemin OSB’de faaliyet gösteren sanayicilere ve Türkiye’ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Osmaniye OSB’nin Geleceğine Oy Verdiler..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş