Skip Navigation Links

Yusuf Yıldız gözyaşları arasında toprağa verildi

Bölge ekonomisinin önemli yatırımcılarından Özel Gelişim Hastanesi Ortağı ve Yalım Dış Ticaret A.Ş. Sahibi Metin Yıldız'ın babası Yusuf Yıldız vefat e

Gündem   A+a-

Bölge ekonomisinin önemli yatırımcılarından Özel Gelişim Hastanesi Ortağı ve Yalım Dış Ticaret A.Ş. Sahibi Metin Yıldız’ın babası Yusuf Yıldız vefat etti.
Bir süredir Özel Gelişim Hastanesi’nde tedavi gören Yusuf Yıldız, tüm uğraşlara rağmen kurtarılamadı.
Arsuz Madenli Beldesi Çiftlik evinde düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşları arasında defnedilen Yusuf Yıldız, 3’ü erkek 9 çocuk babasıydı.


Ali Yıldız, Metin Yıldız ile Kazım Yıldız, babalarını kaybetmenin acısını yaşarken, en yakın dostları CHP İskenderun İlçe Başkanı Zeki Çıkan ile İskenderun Belediye Başkan Vekili Zeki Aytaş bir an olsun yalnız bırakmayarak ailenin acısını hafifletmeye çalıştılar.


Siyaset ve İşdünyasından yüzlerce seveninin sonsuzluğa uğurladığı Yusuf Yıldız, aynı zamanda denizcilik sektöründe faaliyet gösteriyor, dünyanın çeşitli ülkeleriyle yaptığı ticari ilişkileri sayesinde bölge ekonomisine önemli oranda katma değer üretiyordu.


Biz de 8. Gün Gazetesi ve www.hatayhaberleri.org haber portalı olarak, Değerli Büyüğümüz hayırsever insan Yusuf Yıldız7a Allah’tan rahmet, Ali, Metin ve Kazım Yıldız’ın şahsında ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet