Skip Navigation Links

Eğitimin Parlayan Yıldızı: SİMYA KOLEJİ

Eğitime yepyeni bir soluk getiren ve alanında birçok yeniliğin öncüsü olan Simya Koleji “Önce İnsan, Önce Eğitim” sloganıyla yoluna emin adımlarla dev

Eğitimin Parlayan Yıldızı: SİMYA KOLEJİ

Gündem   A+a-

Sarımazı’nın ormanlık alanında, çamların arasında adeta bir saklı cenneti andıran mekanda 21 dönüm alan üzerinde kurulan Simya Koleji’nin yetkilileri, geçtiğimiz günlerde İskenderun Turizm Derneği ve Lokantacılar Odası yönetimini, bazı işletmeci ve işadamlarını,basın mensuplarından oluşan bir grupla birlikte ağırladılar.

Kolejin tanıtımıyla ilgili davet üzerine Simya Koleji’ni yerinde ziyaret edenİSTUDER başkanı Sabahattin Uygun, Lokantacılar odası başkanı Hidayet Şahinoğlu, İlçe Kütüphanesi ve Kültür müdiresi Harika Leyla Yaman, turizm işletmecileri ve İSTUDER yönetim kurulu üyeleri Ali Koşar, Taner Çotulay, Halit Özden, Cahit Sapmaz, Burhan Abacı ve bazı işadamları ile basın mensupları, doğanın göbeğinde kurulmuş olan tam donanımlı muhteşem eğitim yuvasına olan hayranlıklarını gizleyemediler.

Eğitimin parlayan yıldızı olma iddiasıyla yola çıkan Simya Koleji, ziyaretçilerin hayranlığını ve güvenini kazanmaya devam ediyor.  Eğitim sektöründe profesyonel ve Ulusal çapta bir marka olan Simya Koleji’nin kurucuları ve yatırımcılarının İskenderunlu olması da ayrıca bir gurur kaynağı oluyor. Ziyaretçilere yönelik net, özgüvenli ve samimi tavırlarıyla okulun tanıtım sunumunu gerçekleştiren  Simya Koleji’nin kurucusu Selim Baysal;“Hatay’ın eğitimine yeni bir nefes aldırarak profesyonel bir anlayışlakalite çıtasını yükseltmeyi” hedeflediklerini söyledi.

Ziyaret sırasında okula ilişkin bilgiler veren Baysal, okul arazisinin 21 dönüm olduğuna işaret ederek sözlerine şu cümlelerle devam etti: “Bizler sadece 8 aylık bir süreçte eğitim hizmeti vererek çalışmalarımızı sınırlandırmadık. Okulumuzun bir diğer özelliği de sınavlara katılacak öğrencilerimizi okulumuzda kampa alarak hazırlıyoruz”

      Koleji gezen ziyaretçiler, kurucu Selim Baysal’dan bilgiler aldı. Türkiye’nin en büyük okulunu eğitim camiasının hizmetine sunmanın büyük bir gururunu yaşadıklarını kaydeden Selim Baysal, eğitim kadrosunun Simya Yayınları yazar kadrosundan oluştuğunu dile getirdi.

      Baysal, okulu inşa ederken hiçbir ayrıntıyı kaçırmamaya özen gösterdiklerine dikkat çekerek “Okulumuzda ana sınıfından liseye kadar eğitim vermektedir. Simya Yayınları yazar kadrosunu getirtmekle kalmayıp teknolojik donanımını da gerçekleştirdik. Eğitimdeki son teknolojiyi öğrencilerimizin hizmetine sunduk” dedi.

Simya Koleji Kurucusu Selim Baysal konuşmasının ardından İskenderun Turizm Tanıtma Derneği (İSTUDER ) başkanı Sabahattin Uygun’a günün anısına bir plaket takdim etti. Yaklaşık iki saat süren Ziyaretin sonunda konuklara okulun tabldotundan yemek ikramı yapıldı. Konuklar, hem konukseverliklerinden, hem de bu muhteşem eğitimprojesindeki A sınıfı başarılarından dolayı Simya Koleji kurucuları Mehmet ve Selim Baysal kardeşleri kutladılar.

 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet