Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatay ve Osmaniye’nin Gururu Fuat Tosyalı

İstanbul Ticaret Odası, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı’ya ‘İnsan ve Doğa Ödülü ‘verdi.

Hatay ve Osmaniye’nin Gururu Fuat Tosyalı

Gündem   A+a-

Fuat Tosyalı ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

7 ayrı kategoride verilen ödüllerde Fuat Tosyalı,”Mutlu Bir Türkiye İçin”yaptığı yatırımlardan,sağladığı istihdamlardan,insana,çevreye ve doğaya katkılarından dolayı “İnsan ve Doğa Ödülü”ne layık görüldü.

Bu gururu Osmaniye’ye yaşatan Fuat Tosyalı’ya ve Tosyalı Holding’e şehrimiz ve ülkemize sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ediyor,tebriklerimizi sunuyoruz.

"Erguvan" ödülünü sanata ve kültüre katkılarından dolayı Mercan Dede aldı. "Cesaret" ödülünün dünyada en fazla ülkeye uçan havayolu şirketi olması nedeniyle Türk Hava Yolları'na (THY) verildiği törende, "Sıradışı" ödülüne ise dünya bilgisayar piyasasında geliştirdiği sıra dışı fikirlerle Cevat Yerli layık görüldü.

 "Proje Ödülü"ne, Türkiye ve İstanbul'a son 13 yılda yaptığı iletişim ve ulaşım projeleriyle katkı sağladığı için Binali Yıldırım'a takdim edildi. "İstanbul'un Martısı" ödülünü, Kadınlar Voleybol Dünya Şampiyonası'nda dünya şampiyonu olarak Türkiye'yi uluslararası platformda başarıyla temsil ettiği için, Eczacıbaşı Vitra Voleybol Takımı'na verildi. "Bilim" alanında astro fizik alanında Türkiye'yi uluslararası bilim camiasında başarıyla temsil ettiği için Prof. Dr. Serap Tilav'a sunuldu.

"İnsan ve Doğa" ödülünü ise iş sağlığı ve işçi güvenliğine verdiği önemden dolayı Tosyal Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı layık görüldü. İTO tarafından verilen "Özel Ödülü" ise, odanın halen faaliyette bulunan en eski üyesi olması dolayısıyla 1917 yılında kurulan dünyanın en esti tıraş bıçağı firması Zaza Group adına Paul Zazadze'ye verildi. Törende, İTO Başkanı Çağlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a üzerinde annesi Tenzile ve babası Ahmet Erdoğan'ın isimlerinin hat sanatıyla yazılı olduğu hediye takdim etti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar