Skip Navigation Links

HBB Hatay’ın her metrekaresini şantiye alanına çevirdi

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş yaptığı mahalle ziyaretlerin de sorunları yerinde tespit edip, çözüm önerilerini dinliyor.

HBB Hatay’ın her metrekaresini şantiye alanına çevirdi

Gündem   A+a-

Sorunları akılcı projeleriyle kalıcı olarak çözecek çalışmalar başlatıyor. Başkan Savaş’ın çalışmalarıyla Hatay’ın her metrekaresi şantiye alanına dönüştü. Hatay halkı yapılan çalışmanın kalitesi ve hızından memnun.

Asfaltlama çalışması Tam Hız Devam

Kumlu, Hassa, Arsuz, Samandağ, Payas, Antakya ve Dörtyol ilçelerinde başlatılan asfaltlama, parke ve menfez çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Hatay Büyükşehir Belediyesi kendi imkanlarıyla 70km sathi kaplama asfalt yaptı. Sıcak beton asfalt çalışmalarında ise Antakya, Kumlu, Kırıkhan ve Hassa’da yoğun bir şekilde çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi bu bölgede şu ana kadar toplamda 20km beton asfalt yaptı.

Hatay’ın her metrekaresine ayrım yapmadan hizmet götüren Büyükşehir Belediyesi Defne ilçesi Sinanlı yolunda 5 km asfaltlama çalışması yaparak yolun yarısını asfaltlamış oldu. Geriye kalan 5 km’de 1 ay içerisinde tamamlanacak.

Köprü, Altgeçit ve Sosyal Tesis Temelleri Atılıyor

Payas’ta altgeçit, Erzin ve Arsuz’da köprü temelleri atıldı, çalışmalar % 30 oranında tamamlanmış olup Temmuz ayı içerisinde hizmete girecek. Kırıkhan Devlet Hastanesinin önünde yapılacak olan köprünün ihalesi yapıldı. Balıklıdere köprüsü proje çalışmaları yapılıyor. Ayrıca Arsuz Uluçınar köprüsü 4 Haziran’da ve Madenli köprüsü 8 Haziran’da ihale edilecek. 95 noktada çeşitli ebatlarda menfez yapım ihalesi yapılmış olup çalışmalara başlandı. Samandağ Devlet Hastanesinin istinat duvarı yapıldı.

“Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisleri ve Yaşam Merkezi” kompleksinin yapımı %98 oranıda tamamlandı. Açılış önümüzdeki günlerde yapılacak. Çok amaçlı Sosyal tesislerin 11 tanesinin ihalesi yapılarak temelleri atılmaya başlandı.

Tüm ilçelerimizde eşzamanlı olarak başlatılan çalışmalarda, 45 ekip 215 mahallede parke ve bordür çalışması yapıyor.

Başkan Savaş “Hatay’ın Her Noktasına Eşit Hizmet Götüreceğiz”

Hatay Büyükşehir Belediyesi Hatay’ın her noktasında ayrım yapmadan hizmetlerine ve çalışmalarına devam ettiğini ifade eden HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada “Hatay halkı her şeyin en güzeline layıktır. Biz çalışma arkadaşlarımızla omuz omuza verip,  Hemşehrilerimizin daha kaliteli ve konforlu şartlarda yaşayabilmesi için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Hatay’ın her noktasına eşit hizmet götürerek, hemşehrilerimizin yaşam kalitesini yükseltmeye kararlıyız.” dedi.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet