Skip Navigation Links

Gurur Tablosu..

İskenderun Tosçelik Fen Lisesi’nin parlayan yıldızları hayata uğurlandı

Gurur Tablosu..Foto
Galeri

Eğitim   A+a-

İskenderun Tosçelik Fen Lisesi, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı mezunlarını düzenlenen görkemli bir mezuniyet töreniyle uğurladı. Mezuniyet töreninde duygu, sevin ve hüzün bir arada yaşandı. Tosçelik Fen Lisesi okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine; İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve MÜSİAD Hatay Şube Başkanı M.Fatih Tosyalı, Tosyalı Holding Basın Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürü Çetin Mutluay, Okul Müdürü İlhami Koç, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

'HAYATTAN KORKMAYIN; ALDIĞINIZ TEMEL SAĞLAMDIR'
Tören; saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Daha sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Tosçelik Fen Lisesi Müdürü İlhami Koç, okulu bölgemize kazandıran ve maddi-manevi her zaman yardımlarını esirgemeyen değerli Tosyalı ailesine bir kez daha teşekkür etti. Müdür Koç,  Tosçelik Fen Lisesi’nin bu yıl YGS sınavlarına damgasını vurduğunu ve birçok öğrencinin gerek Hatay, gerekse Türkiye genelinde dereceye girdiklerini belirterek, okul idarecileri olarak kendilerine ve velilerine bu gururu yaşatan öğrencilerine sonsuz teşekkür etti. Konuşmasında, velilere, öğretmenlere ve mezun olan öğrencilere hitaben konuşma yapan Müdür Koç, öğrencilere seslenerek, “Burada yaşamınızın bir dönemini kapatıyor ve ondan aldığınız güç ile bir başka dönemin başlangıcını yapıyorsunuz. 4 yıl boyunca beraber gülüp oynadığınız, dertleştiğiniz, şakalaştığınız bazen anne ve babanızla, kardeşinizle paylaşamadığınız sırlarınızı paylaştınız. Acı tatlı hatıralar yaşadığınız arkadaşlarınızdan ayrılıyorsunuz. Dostlarınızı arkadaşlarınız asla unutmayın! Tüm bunlardan önemlisi gelecekten asla korkmayın! Çünkü yarınlara attığınız ilk temel sağlamdır” ifadelerini kullandı.

'BAŞARIMIZIN SIRRI TOSYALI AİLESİ VE ÖĞRETMENLERİMİZDİR'

Daha sonra YGS sınavında birinci olan Goncagül Kurtar adlı öğrenci konuşma yaptı. Kurtar, göstermiş oldukları bu başarıda en büyük etken olan öğretmenlerine ve kendilerine her türlü desteği veren Tosyalı ailesine teşekkür etti. Mezun olan öğrenciler adına konuşan Gülsüm Ateşoğlu ise, burada gurur ve hüznü bir arada yaşadıklarını belirtti. Gelecekten, burada aldıkları temelini sağlam aldıkları eğitimden dolayı asla korkmadıklarını kaydeden Ateşoğlu, Tosçelik Fen Lisesi’nin hayatlarında her zaman ayrı bir anlam ve önemi olacağını sözlerine ekledi.

 

'DİPLOMA HEYECANI'

Mezuniyet töreninde, mezun olan öğrenciler, bir alt sınıftaki öğrencilere bayrak ve flama teslim ederken, daha sonra ise diploma törenine geçildi. Mezun olan öğrencilere, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi M.Fatih Tosyalı, İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven, Tosyalı Holding Basın Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürü Çetin Mutluay, Okul Müdürü İlhami Koç ve öğretmenler tarafından diplomaları takdim edildi.

TOSYALI; 'BİZE EN BÜYÜK HEDİYENİZ ALDIĞINIZ BAŞARILARDIR'

Burada kısa bir konuşma yapan Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi M. Fatih Tosyalı, her yıl mezuniyet törenine katıldığını ve bundan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, “Her törende ayrı bir gurur, mutluluk ve hüzün yaşıyorum. Öğrecilerimizin bizlere en büyük hediyesi elde ettikleri başarılardır. Onlarla her anlamda gurur duyuyorum. Mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında üstün başarılar diliyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun!” diye konuştu. Öğrencilerin diplomalarına kavuşmanın mutluluğunu yaşarken tören, öğrencilerin havaya kep fırlatmasıyla son buldu.

Gurur Tablosu.. foto galeriyi gezinmek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet