Skip Navigation Links

İSTÜ'nün İlk Mezunlarına Muhteşem Uğurlama

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTÜ) yürürlüğe girdiği ilk yılında, 2014-2015 akademik yılı olarak ilk mezuniyet törenini,

İSTÜ'nün İlk Mezunlarına Muhteşem Uğurlama

Eğitim   A+a-

İskenderun Meslek Yüksek Okulunda ( İMYO) coşkulu bir kutlamayla gerçekleşti.İskenderun Teknik  Üniversitesi’nin ilk mezunları olmanın gururunu yaşayan mezunlar mutluluklarını aileleri ve öğretim görevlileri ile paylaştılar.

Gerçekleşen törene, Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar , Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu , öğretim görevlileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren, İskenderun Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Selçuk Mıstıkoğlu konuşmasında, öğretim görevlilerini, öğrencileri ve ailelerini tebrik etti.  Doç. Dr. Selçuk Mıstıkoğlu ;” Bugün sizler de mutlusunuz bizlerde.  Siz diplomanıza kavuştuğunuz için mutlusunuz, bizler de sizlere daha iyi, alt yapısı olan kapsamlı bir eğitim vermenin mutluluğu içerisindeyiz'' dedi.

Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü  Prof .Dr. Hasan Kaya  ise yaptığı konuşmada ; ''Sevgili mezunlarımız, hayallerinizi ve ümitlerinizi beslediğiniz yuvamızdan ayrılıyorsunuz. Hiç unutmayın siz bizim her zaman gurur kaynağımızsınız, en iyi yerlere geleceğinize inanıyorum.  Aileleriniz sizi bize emanet etti. Bu emaneti donanımlı olarak geri vermenin zamanı geldi.  Sizleri her şeyimizi borçlu olduğumuz bu topluma emanet ediyoruz ve bu yüce milleti de sizlere''diyerek duygularını dile getirdi.

 Dereceye giren öğrencilere de plaketlerinin verilmesinin ardından mezun öğrencilere belgeleri takdim edildi .

Öğrenciler  canlı müzik eğlencesi ve davul zurna eşliğinde, mezuniyetlerini coşkuyla. doyasıya kutladı.

 

 

 

 

 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet