Skip Navigation Links

Suriyeli Miniklerin Yıl Sonu Etkinliği

İskenderun'da Suriyeli öğrencilerin devam ettiği Emel Suriyeliler Eğitim Merkezi ders yılı sonu etkinliklerinin ilkini geçtiğimiz pazar günü yaptı.

Suriyeli Miniklerin Yıl Sonu Etkinliği

Eğitim   A+a-

Yaklaşık 300 kişinin katıldığı İlk etkinliklerde  yer alan anasınıfı öğrencileri ve ilkokul öğrencilerinin gösterileri zaman zaman izleyicilere duygusal anlar yaşattı.

        Suriyedeki şehitler için yapılan saygı duruşu ve Kuran-ı Kerim okunmasından sonra açılış konuşması için söz alan Emel Eğitim Merkezi Kurucusu Hayırsever Nedal ALHİRAKİ, Arapça yaptığı konuşmada ülkesinde yaşanan savaştan dolayı mağdur olan çocukların eğitim sorunlarına bir nebze olsun yardımcı olmak için böyle bir girişimde bulunduklarını, velilerinde desteğiyle oldukça mesafe aldıklarını belirterek, yardımlarından dolayı Türkiye Cumhuriyeti Devletine, koordinatör Uzm. Öğrt.Naci SÜSLÜ şahsına ve Türk Hükümetine şükranlarını belirterek 12 Haziran günü Türk okulları ile aynı zamanda karne dağıtımı yapılacağını söyledi.

        Konuşmaların ardından Anasınıfı ve İlkokul Öğrencilerinin hazırlamış olduğu, vatan, insanlık ve özgürlük temalı Arapça gösteriler izleyicilerin duygulu anlar yaşamasına neden olduğu görüldü.

        Etkinliklerin bitimine doğru okulda üstün gayret gösteren öğretmenlere ve Türk Milli Eğitim Koordinatörü Uzm. Öğrt.Naci Süslü'ye şükran belgeleri verildi.

        Etkinlik velilerin dilek ve temmenileri ile son buldu.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet