Skip Navigation Links

YALAN HABER!!!

Sadece gerçekleri kamuoyuyla paylaştığımız ve de halkın çıkarlarını gözettiğimiz için rahatsız olan, eleştiriye tahammülü kalmamış bir belediye başkan

Gündem   A+a-

Sadece gerçekleri kamuoyuyla paylaştığımız ve de halkın çıkarlarını gözettiğimiz için rahatsız olan, eleştiriye tahammülü kalmamış bir belediye başkanını mutlu etmek için bir yalan haber hazırladık.
Biz, eleştirirken küfür etmedik, iftira atmadık, kişilik haklarına saldırmadık! Belediye Başkanına hizmet ettiği anlaşılan birkaç ayda bir yayımlanan, yakında günlük çıkacağı öğrenilen bir gazete, haberlerimizi tümüyle “Yalan!” olarak nitelendirirken, aynı zamanda gazetemize de hakaret ediyor. Yasal haklarımız saklı olmak üzere, seviyemizi koruyarak yayıncılık yaşamımızı sürdürüyoruz.
Unutulmamalıdır ki; Doğrunun ve de yanlışın ortaya çıktığı en kutsal terazi bağımsız yargıdır. Gazete manşetlerinden verilen yanıtta dikkat çeken husus ise; 2009 ve 2010 rakamlarına yer verilmeyişidir!!!
Yalan haberde kişi ve kurum gerçek, yazılanlar ise tümüyle yalandır. Umarız yalandan dahi olsa halkın beklentileri olan bu hizmetlerin gerçekleştiğini yazmamız halkımızı ve eleştiriye tahammülü kalmamış Karaağaç Belediye Başkanı Necmettin Acar’ı mutlu eder!!! Böyle bir yalan haberle kamuoyunu meşgul ettiğimiz için tüm okuyucularımızdan özür diliyoruz.

YALAN HABER!!!


 

İskenderun’a bağlı Karaağaç Beldesi’nin gece gündüz de
meden halkına verdiği sözleri tutmak için çalışan Belediye Başkanı dürüstlük timsali Necmettin Acar, ikinci iktidar döneminde, ilk dönemde başlattıkları altyapı projesinin en kısa sürede tamamlanması için var gücüyle çalışıyor.
Onlarca önemli projeyi hayata geçirmek için meclis üyeleri ve idare müdürleriyle birlikte olanca güçleriyle çalışan Karaağaç Belediye Başkanı Necmettin Acar’ın, altyapının en kısa sürede tamamlanması için müteahhit firmaya baskı yaptığı konuşuluyor.
Belediye Başkanlığı görevinin ikinci döneminde onlarca büyük projenin altına imza atmanın gururu ve onuruyla halk arasında başı dik ve alnı açık gezen Belediye Başkanı Necmettin Acar’ın, yaklaşan yaz mevsimi nedeniyle de sahilde düzenlemelere hız verdiği, ilk dönemde yaptırdığı sosyal tesislerin tüm bakım ve onarım işlerini bizzat takip ettiği gözleniyor.
Altyapısı tamamlanmış mahallelerde asfalt ve çevre düzenlemesi işlerini hızlandıran Belediye Başkanı Necmettin Acar, geçtiğimiz günlerde yanına meclis üyelerini de alarak beldede incelemelerde bulundu ve vatandaşların beklentilerini dinledi.
Karaağaç’ı ortak akılla yönetmek adına oy veren vermeyen herkesle fikir alış verişinde bulunan Acar, beldede hizmet çıtasını yükseltmek için herkesin görüşünü almanın önemli olduğu inancıyla çalışıyor.
Halkın sıkıntılarının çözümü için sorun değil çözüm üretmek gayretiyle takdir toplayan Necmettin Acar, belediyenin üç beş kişinin rant kapısı olmaması için dalkavukların randevu taleplerini reddettiği biliniyor.
Belediyenin mal alımlarında belde halkından esnafı tercih eden Acar, esnafın desteklenmesi gerektiğini ve tüm belediyelerin bu şekilde çalışmaları gerektiğini her fırsatta dile getiriyor.
Nerden geldiğini hiçbir zaman unutmamış ender rastlanır bir belediye başkanı olan Necmettin Acar, başkan olmadan önce bindiği motosikletini ibret olsun diye hala evinin önünde tutuyor ve gayrimenkul edinmediği için de mütevazı yaşamını sürdürüyor.
Saymakla bitmez hizmetleriyle ayakta alkışlanan Belediye Başkanı Necmettin Acar, beldede işsizliğin bitirilmesi yönünde yaptığı girişimlerini tamamlayarak beldede yatırım planlayan işadamlarına da kolaylıklar sağlıyor.


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet