Skip Navigation Links

Başkan Savaş Erzin'de önemli konulara dikkat çekti

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş , birlik beraberlik ve çözüm üretme toplantıları kapsamında halk buluşmalarına devam ediyor.

Başkan Savaş Erzin'de önemli konulara dikkat çekti

Gündem   A+a-

Başkan Savaş Erzin ilçesinin Yeşiltepe, Aşağı ve Yukarı Burnaz, Turunçlar, Gökdere, Yoncadüzü, Gökgöl, Başlamış, Kızlarçayı ve Kuyuluk mahallerinde mahalle sakinleri ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Başkan Savaş'a CHP Erzin İlçe Başkanı Ali Sarar, CHP Erzin Kadın Kolları ve  CHP Erzin Gençlik Kolları eşlik etti.

 

Başkan Savaş Erzin'de önemli konulara dikkat çekti

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş Erzin'in Osmaniye'ye bağlanması için imza kampanyası başlatılmasından sonra Erzin'de yaptığı açıklamada Osmaniye iline bağlanılmasının sadece Osmaniye'nin bir  sahil  ilçesi olmasını sağlayacağını ve Erzin'e yapılması gereken hizmetlerin aksayabileceğini, Erzin halkının uzun süre mağdur kalabileceğini yine de halkın görüşüne saygı duyduğunu dile getirdi.

Alt yapı ve su sorununa da değinen Başkan Savaş  "En kısa sürede Hatay genelindeki su sorununu tam anlamıyla ortadan kaldıracağız, geçtiğimiz kış yaşadığımız sel olaylarından sonra zarar gören köprülerin yenilenmesi için düğmeye bastık, zarar gören köprülerin yerine, yenilerinin temeli atıldı ve yapımına başlandı. Erzin'e yatırımlarımız devam edecek alt yapı, su ve köprü sorunları tamamen ortadan kalkacak" dedi.

Başkan Savaş: "Siyasi kaygı gütmeden hizmet ediyoruz"

Parti ayrımı, siyasi kaygı gütmeden hizmet politikalarını sürdürdüklerini belirten Savaş; "Biz bütün renklerimiz ile Hatay olduk. İl genelindeki mahallerde bozuk yol, ıslah edilmemiş dere ve altyapısız mahalle bırakmamak için canla başla çalışıyoruz" dedi.

Su sorununun siyasi kaygılara, çekişmelere kurban edilemeyecek kadar önemli bir konu olduğunu belirten Başkan Savaş; su fiyatlarının Büyükşehir Belediye Meclisi'ndeki tüm siyasi partilerin ortak kararıyla belirlendiğini, bu büyük sorunu çözmek için atılan her adımın genel seçim kaygısıyla siyasi bir sorun haline getirilip çözüm yollarının diğer siyasi partiler tarafından tıkandığını belirtti.

Başkan Savaş 7 Haziran seçimlerinin ülkenin ve halkın geleceği için büyük önem taşıdığını, kötü gidişata dur denilmesi için fırsat olduğunu belirtti.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet