Skip Navigation Links

Ergin Sakaryaspor'u Kutladı

Kulüp Başkanı Yıldırım Alpay takımın 10 numaralı formasını eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin'e hediye etti

Gündem   A+a-

 
Kulüp Başkanı Yıldırım Alpay takımın 10 numaralı formasını eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin'e hediye etti
 
 
2010-2011 futbol sezonu hatay 1.amatör küme play-off karşılaşmalarının bitmesine 1 hafta kala Dörtyol Belediyespor'u 2-0 yenerek süper Amatör ligine çıkmayı garantileyen iskenderun Sakaryaspor'da Sevinç gösterileri devam ediyor.
Elde etikleri başarıdan dolayı iskenderun Sakaryaspor'un Yeni Cemnur spor tesisindeki kulüp Binasını ziyaret eden eski Adalet Bakanı ve Ak parti Hatay Miiletvekili adayı Sadulla Ergin , kulüp yönetime ve tüm sporcuları elde ettikler başarıdan dolayı kutladı.
İskenderun Sakaryaspor Kulüp Başkanı Yıldırım Alpay ''Eski Adalet Bakanımız Sadullah Ergin'in ziyaretinden dolayı büyük bir mutluluk duymaktayız.
Geçmiş yıllarda Hatay'da Amatör fultbolcu olarak bir süre futbol oynamış ve bizlerin sıkıntılarını bilmektedir. Ziyaretinden dolayı sakaryaspor kulüp yönetimi olarak kendilerine teşekür ediyoruz '' dedi.
Başkan yıldırım Alpay bu sezon 46 gol atan Ayhan Çetin'in 10 numaralı formasını eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin'e hediye etti.
Yapılan devete Hatay Gençlik ve spor il müdürü Ali Rıza Tütüncüoğlu , iskenderun ilçe müdürü Turgay Erdogan TSYD iskenderun temsilcisi Yaşar Güllü basın mensupları ve çok sayıdaki spor kulüplerinin yöneticileri katıldı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet