Skip Navigation Links

Hataylı Şehide son görev!

Tunceli'nin Pülümür İlçesi Çakırkaya Köyü kırsal kesiminde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Hataylı Piyade

Gündem   A+a-

 
 
Tunceli’nin Pülümür İlçesi Çakırkaya Köyü kırsal kesiminde güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Hataylı Piyade Uzman Onbaşı Hüseyin Gözübüyük, memleketi Hatay’da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Şehit Piyade Uzman Onbaşı Hüseyin Gözübüyük’ün, kardeşleri Emine ve Murat Gözbüyük ile Şehit Babası Ahmet Gözübüyük metenetini korurlen şehit annesi Aysel Gözübüyük (57) ile Mersin’den gelen Şehit Gözübüyük’ün kayınvalidesi Sevgi Bölükbaşı (56) sinir krizleri geçirdi.
Şehit Piyade Uzman Onbaşı Hüseyin Gözübüyük’ün, ailesi, yakınları ve Antakyalıların katıldığı cenaze törenine, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Hatay Milletvekilleri Orhan Karasayar, Mehmet Öntürk, Adem Yeşildal ve Hasan Akgöl, 39.Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Burhanettin Aktı, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ali Lapanta ve askeri erkan katıldı.
Şehit Piyade Uzman Onbaşı Hüseyin Gözübüyük, cenaze töreninin ardından gözyaşları ve ağıtlara arasında Antakya Şehitliğine götürüldü. Cenaze aracına konulan şehidin naşı Antakya Şehitliğine götürülürken şehidin arkadaşları dev Türk Bayrağı açarak terör örgütü PKK aleyhine sloganlar attı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet