Skip Navigation Links

Kırmızıoğlu CHP Hatay’ın Birleştirici Gücü Oldu..

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayları, Arsuz seçim bürosunun açılışında tam kadro halkla kucaklaştı.

Kırmızıoğlu CHP Hatay’ın Birleştirici Gücü Oldu.. Web
TV

Politika   A+a-

CHP Parti Meclis Üyesi nihat Matkap’ın da katıldığı Arsuz seçim bürosu açılışı tam bir gövde gösterisine dönüştü.

CHP’nin Hatay’daki birleştirici gücü olacağını her platformda ifade eden CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Nihat Matkap’ı ve bir çok önemli ismi Arsuz’a getirerek bunu ispatladı.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, İlçe Başkanı Faik Çekin, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Gökpınar, Kadın Kolları Başkanı Sibel Uslu ve belediye meclis üyeleri seçim bürosu açılışına kortej halinde gelirken, anlamlı bir de mesaj verdiler. CHP Arsuz ilçe örgütünün birlik ve beraberliğine vurgu yapılan kortej yürüyüşü, seçim bürosunun önünde toplanan yüzlerce kişinin alkışları arasında kucaklaşmaya dönüştü.

Doktor Riyat Kırmızıoğlu:

Hatay’ın Birleştirici Gücüyüm..

Arsuz seçim bürosunun açılışında her zamankinden daha coşkulu bir şekilde halkla kucaklaşan Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Arsuz halkına Arapça olarak hayırlı akşamlar dedi ve konuşmasının devamında yine Arsuz’un damadı olarak Arapça seslendi 5’i 1 yerdeyi eşi Doktor Selda Kırmızıoğlu için istedi.

Samimi, coşkulu ve yürekli konuşmalarıyla dikkat çeken Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Hatay’ın birleştirici gücü olacağını daha önce söylediğini hatırlattı ve açılışa katılan Parti Meclis Üyesi Nihat Matkap’ı, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı, İlçe Başkanı Faik Çekin’i, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Gökpınar’ı ve Kadın Kolları Başkanı Sibel Ulus’u göstererek, “Hepimiz burdayız. Bu işi barış içinde çözeceğimizi söylemiştik. Bak da duy! Bak da gör” Değil Arsuz’u, değil Hatay’ı, Türkiye’nin hiçbir yerini bölemeyeceksin.  Taşeron tutsan da bizi bölemezsin, kardeşimizi üstümüze salsan da bölemezsin” diyerek mesajını gönderdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakın ve Parti Meclis Üyesi Nihat Matkap’tan övgüyle bahseden Doktor Riyat Kırmızıoğlu, “Gururumuz, duayenemiz, başımız sıkıştığında başvurduğumuz abimiz Nihat Matkap’ımız burda mı? Alkışlıyoruz arkadaşlar” diyerek yüzlerce kişiden oluşan kalabalığa Nihat Matkap’ı alkışlattı.

Seçim beyanamesini anlatmasına gerek olmadığını belirten CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, yasanacakbirturkiye.com internet adresinde tüm vaatlerin bulunduğunu hatırlattı ve gerek yok dedikten sonra da şöyle konuştu: “Biliyorsunuz projelerin adamıyım. Bunların hiçbiri anlatmaya gerek yok. Bir gün sizi daha az görecek olursam eğer, o da bakan olacağımdan dolayıdır. Sizin vereceğiniz destekle olacağım.”

 

Kırmızıoğlu CHP Hatay’ın Birleştirici Gücü Oldu..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet