Skip Navigation Links

En Güvenilir Baba Ocağı….

Hatay İskenderun’da hizmet veren, şehir merkezinde güvenilir huzurlu bir aile ortamı ile Özel Kutluay Kız Öğrenci yurdu,

En Güvenilir Baba Ocağı….

Eğitim   A+a-

baba ocağı sıcaklığında imkanlarla kız öğrencilere hizmet veriyor..

2014-2015 eğitim öğretim sezonunda Hatay’ın İskenderun ilçesinde hizmete giren Özel Kutluay Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu,  güvenilir ve huzurlu ortamı ile kısa sürede İskenderun da önde gelen  öncü bir işletme olmayı başardı.

Öğrencilerini,  ülkemizin geleceği olarak görüp onlara yakışır bir hizmet vermek amacıyla 5 yıldızlı otel konseptinde hazırlayıp hiçbir konfordan kaçınılmayarak  bütün ayrıntıları ile  hizmet vermektedir.

Açılacak olan yeni İskenderun Teknik Üniversitesiyle birlikte öğrenci sayısının artacak olmasından dolayı barınma sorununu ortadan kaldırmak ve öğrencilere güvenilir ferah bir ortam hazırlayabilmek adına Özel Kutluay kız öğrenci yurdu kalitesinden ödün vermiyor.

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Özel Kutluay kız örgenci yurdu kısa süre içinde hizmete girmiş bulunmsına rağmen  istenilen kaliteyi, sıcaklığı, ailesinden, şehrinden ayrı kız örgencilerine özenle sunuyor. Özel Kutluay kız öğrenci yurdu işletme müdürü Nefise Kuşçu,  “İskenderun Özel Kutluay kız öğrenci yurdu olarak 2014-2015 eğitim öğretim yılında hizmete girdik. Yurdumuzun 96 kapasitesi vardır. Her odamız ayrı ayrı büyüklüktedir, tek kişilik odalarımız, iki, üç, dört kişilik odalarımız mevcuttur. Odalarımızda klima, televizyon, boy aynası, ayakkabılık, buzdolabı, elbise dolabı ayrıca yurdumuz öğrencilerine değişik imkanlarda sunmaktadır. Yemek, kahvaltı, sıcak su, internet erişimi, bizim öğrencilerimizin rahat çalışabilmeleri için bilgisayar odaları etüt odaları bulunmaktadır. Günün her saatinde çamaşırlarını yıkayıp kurutabilecekleri çamaşırhanelik vardır. Öğrencilerimize spor yapabilme imkanı da sunmaktayız masa tenisi ve diğer spor aletleri ile spor yapmaları mümkündür. Öğrencilerimize verdiğimiz hizmetleri çeşitli kategorilere ayırdık. Öğrenci yurdumuzda  güvenlik hizmeti mevcut kamera ile 24 saat izlenmekte, yurdumuz içersinde güvenlik görevlisi olarak bir memurumuz gün boyunca hizmet vermektedir. Gece öğrencilerimizi yalnız bırakmıyoruz her türü ihtiyaç ve şikâyetlerinde onlara yardımcı olmaya gayret gösteriyoruz. Öğrenci yurdumuz şehrin ortasında bulunmakta olup gayet güzel bir konuma sahiptir. Öğrenciler her türlü sosyal imkanlara buradan rahatlıkla ulaşabilmektedirler. Postane, hastane, banka gibi ihtiyaçlarını çok rahat yürüme mesafesinde karşılaya bilirken denize sahile yakın oldukları için istedikleri vakit çıkıp dolaşabilmektedirler şehrin ortasında olmamıza rağmen çok güzel de bir bahçemiz mevcuttur. Burada çocuklarımız günün her saatinde bahçemize inip onun güzelliğinden faydalanabiliyorlar. Ayrıca biz bir aile kuruluşu olduğumuz için bunun sıcaklığını da biz örencilerimize elimizden geldiği kadar yansıtmaya çalışıyoruz onlara rahat huzurlu bir imkan huzurlu ortam sağlamak için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz” diyerek yurt hakkında detaylı bilgi verdi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet