Skip Navigation Links

Meziyet Aksay 'Bu Turnuva Benim İçin Onurdur'

HBB düzenlenen ve geleneksek hale getirilen 31. Erhan Aksay Futbol Turnuvası'nın heyecanı yapılan gösteri maçı ile başladı.

Meziyet Aksay 'Bu Turnuva Benim İçin  Onurdur'Web
TV
Foto
Galeri

Spor   A+a-

Antakya Nazım Koka Sahası'nda HBB Mehteran Takımı ve Halk Oyunları ekibinin gösterisiyle başlayan turnuvanın açılışına HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile eşi Nazan Savaş, merhum Erhan Aksay'ın eşi Meziyet Aksay, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Milletvekili Adayı Suzan Alhasoğlu, Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Necmettin Çalışkan, Yayladağı eski Belediye Başkanı Mustafa Kemal Dağıstanlı ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

 

Barış, kardeşlik, birlik ve beraberlik anlayışında Hatay'ın simgesi haline gelen turnuvada bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Başkan Savaş'ın eşi Nazan Savaş, Meziyet Aksay'a çiçek takdim etti.

 

Açılış konuşmasını yapan Meziyet Aksay, turnuvada emeği geçen başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile eşi Nazan Savaş'a, bundan önce katkısı olan belediye başkanlarına, sporculara ve tertip komitelerine teşekkür ederek, "Düzenlenen turnuva benim için büyük bir onurdur. Bundan sonra da her yıl sağlığım el verdiği sürece hem açılışına hem finaline geleceğim." dedi.

 

Belediye Başkanlığı olarak turnuvayı 7. kez yaptıklarını hatırlatan Başkan Savaş da, bugüne kadar organizasyona katkı sağlayan spor adamlarına, sporculara ve seyircilere teşekkür etti.

 

Bu turnuvayı geliştirme peşinde olduklarını, Büyükşehir olunmasıyla birlikte Antakya ve İskenderun grubu olarak iki ayrı grup yaptıklarını belirten Başkan Savaş, "Turnuvada sporcular terlerini birinci olmak için dökmeyecek, sağlıklı yaşamak ve spora katkı sağlamak için dökecek. Tüm takımlarımıza başarılar diler, kazasız, belasız ve hayırlı maçlar temenni ediyorum." dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Savaş ile eşi Nazan Savaş, Meziyet Aksay ve diğer katılımcılar vatandaşlara mercimekli aş ve ayran ikram etti.

 

Başkan Savaş ve Meziyet Aksay'ın başlangıç vuruşunu yaptığı gösteri maçında Kırmızı ve Beyaz formalı takımlar karşılaştı. Kırmızı formayı giyen takım karşılaşmayı 3-1 kazanırken, Başkan Savaş, karşılaşmada bir gol atarak galibiyete katkı sağladı.    

Meziyet Aksay
Meziyet Aksay
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet