Skip Navigation Links

Boşanan Eşini Bıçaklayan Koca Tutuklandı

Adana'da kendisinden 12 yaş küçük eski eşini boşandığı için yüzünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayan koca yakalanıp tutuklandı.

Boşanan Eşini Bıçaklayan Koca Tutuklandı

Yerel   A+a-

Edinilen bilgiye göre, olay, Yüreğir ilçesine bağlı Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde 5 Mayıs 2015 günü meydana geldi. Selda B. (19) bundan 4 yıl önce kendinden 12 yaş büyük olan İsmail A. (31) ile evlendi. Bu evlilikten bir yıl sonra Onur (3) ismini verdikleri bir çocukları dünyaya geldi. Ancak koca İsmail A. kıskançlık yüzünden eşine sürekli şiddet uygulamaya başladı. Bu yüzden Selda B. boşanmaya karar vererek, 17 yaşında yani evlendikten 2 yıl sonra eşine boşanma davası açtı. Bu süreçte de genç kadın teyzesi Canan Uyanık'ın yanına yerleşti. Ancak İsmail A. genç kadını rahatsız edip tehditler savurdu. Bir yıl sonra ise mahkeme genç kadını 18 yaşında kocasından boşadı. Oğlu Onur A.'nın velayetini ise genç kadın eşi boşanmamak tehdidinde bulunduğu için kocasına vermeyi kabul etti.
Olay günü de İsmail A. annesinde olan çocuğu almaya geldi. Ancak çift arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce koca 3 aşındaki oğlunun yanında hem eşini hem de eşinin teyzesini bıçakladı. Koca kadını yüzünden ve vücudunun değişik yerlerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Koca oğlunu da alarak olay yerinden kaçtı. Genç kadın ise Balcalı Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç kadın 2 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra hayati tehlikeyi atlatarak servise çıktı.
Hastanede hala kadının tedavisi devam ederken polis zanlıyı Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde saklandığı evde yakaladı. Cumhuriyet Polis Merkezi'ne getirilen zanlı ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Savcı tarafından tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edilen koca, boşandığı eşinin oğlunu vermek istemediği için bıçakladığını mahkemenin oğlunun velayetini kendisine verdiğini söyledi. Ancak hakim kocayı eski eşini canavarca hisle öldürmek için bıçaklayıp ağır yaraladığı için tutuklayarak cezaevine gönderdi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet