Skip Navigation Links

Başkan Savaş, 'Türkiye'de önemli bir güç haline geldik'

HBB Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş,Akdeniz Muhtarları Derneği Federasyonu dayanışma yemeğinde 15 ilçedeki mahallelerin muhtarları ile biraraya geldi.

Başkan Savaş, 'Türkiye'de önemli bir güç haline geldik'Web
TV

Yaşam   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen kaynaşma yemeğine Başkan Savaş yanı sıra, Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü, Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ali Gülgen, Osmaniye Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Kama, Adana Muhtarlar Derneği Başkanı Ata Bey, HBB Daire Başkanları ile şube müdürleri ve 15 ilçeden gelen mahalle muhtarları katılım gösterdi.

 

Gidilecek uzun mesafeli yolların ilk atılacak adımların olduğunu belirten Başkan Savaş, karanlık günlerde mahalle muhtarlarının güçlü bir fener olduğunu ifade ederek, Ortadoğu'daki yangının Hatay'a sıçramaması için  muhtar arkadaşlarla her yeri dolaşarak birlik ve beraberlik kapsamında 2 bin 500'ü aşkın toplantı yaptıklarını hatırlattı.

 

"Hatay'da muhtarlarımız ve hemşehrilerimiz birleşerek Türkiye'de önemli bir güç haline geldiler" diyen Başkan Savaş, Hatay'da huzurun bozulmaması, kardeşlik iklimine zarar gelmemesi, birlik ve beraberliğin oluşmasını amaçladıklarını ifade etti.

 

Belediye başkanlarının ve muhtarların yalnız insanlar olduğuna vurgu yapan Başkan Savaş, Belediye Başkanlarının mutlu olması durumunda muhtarlarında mutlu olduğunu, muhtarlarda mutlu ise belediye başkanlarının da mutlu olduğunun altını çizdi.

 

Muhtarlar ve belediye başkanlarının birbirine bağlı olduklarına vurgu yapan Başkan Savaş, " Bizim birlikteliğimiz doğal bir birliktelik değil, zoraki bir birliktelik hiç değil. Paylaştığımız kader birlikteliğimiz ilimizin ve ülkemizin huzuruna ile kardeşliğine daha da katkı sağlayacaktır. Birbirimizin göz bebeğine bakacak kadar birbirimize saygı ve sevgi ile bakmayı nasip etsin." dedi.

 

Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü yaptığı konuşmada ise, HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile birlikte çok mesafe kat ettiklerini ve güzel işlere imza attıklarını ifade ederek, katılım gösteren bütün ilçelerdeki mahalle muhtarlarına ve farklı illerde gelen muhtarlar derneği temsilcilerine teşekkür etti.

 

Yapılan konuşmaların ardından doyasıya eğlenen muhtarlara Başkan Savaş da eşlik etti. Program sonunda HATSU İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Mehmet Çaparali, Başkan Savaş'a satranç takımı hediye ederken, Başkan Savaş da Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü'nün eşi Çiğdem Gülcü'ye kahve fincanı takımı takdim etti.

Başkan Savaş,
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet