Skip Navigation Links

'Hatay Belgeseli'ne Vatandaştan Büyük İlgi

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin(HBB) AkzoNobel Marshall ile birlikte hayata geçirdiği 'Rengarenk Caddeler Projesi'kapsamında

'Hatay Belgeseli'ne Vatandaştan Büyük İlgi

Medya   A+a-

Ahmet Utlu'nun yönetmeliğini yaptığı 'Hatay Belgeseli' adlı programın çekimleri devam ediyor.

 

Hatay'ın tarihini, kültürünü, toplumsal yapısını ve zengin sofrasını Türkiye'ye ve dünyaya tanıtmak amacıyla Ahmet Utlu yönetiminde devam eden belgesel çekimi çalışmalarına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

 

Rengarenk Caddeler Projesi kapsamında boyama çalışmalarının devam ettiği dünyaca ünlü tarihi sokaklarından olan Kırk Asırlık Türk Yurdu Caddesi de belgesele konu olurken, böylelikle HBB ve Marshall yaptığı ortak çalışmayla Hatay'ın kardeşlik, birlik ve beraberlik ortamını daha da renklendirmiş olacak.   

 

Yaklaşık 15 gün sürecek olan belgesel çekimleri ile birlikte Hatay'ın birçok bilinmeyen yönü ortaya çıkarılarak çeşitli mecralarla ulusal ve uluslararası alana sunulacak.

 

Başkan Savaş da fırça atacak

 

Proje çerçevesinde ayrıca 14 Mayıs 2015 Perşembe günü 'Kırk Asırlık Türk Yurdu Sokağı'nda restorasyonu biten tarihi evlerde HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, AkzoNobel Marshall'ın Ceo'su Petros Katsampouris, ulusal ile uluslararası alanda yayın yapan basın mensupları ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla boyama etkinliği gerçekleştirilecek. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet