Skip Navigation Links

HBB Sosyal Doku Ekibi 250 Bin Haneyi Tek Tek Gezecek

HBB Sosyal doku Ekibi, kapı kapı gezmeye devam ediyor

HBB Sosyal Doku Ekibi 250 Bin Haneyi Tek Tek GezecekWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), "Başkan Savaş, Hatay'ı Dinliyor" projesi kapsamında kurulan 'HBB Sosyal Doku Ekibi' Hatay halkının talep ve şikayetlerini dinlemeye ve çözmeye devam ediyor.

 

Yerinde yönetim ve hizmet anlayışını daha aktif halde yürütmek amacıyla 28 kişiden oluşan ekip, 15 ilçedeki bütün mahalle sakinlerini kapı kapı ziyaret ederek ulaşım, altyapı, üstyapı, sosyal boyuttaki eksiklerin, isteklerin, önerilerin tespit edilmesi ve giderilmesi için çalışmalarına devam ediyor. 

 

26 Mart tarihinden bugüne kadar gidilen hane sayısının 16 bin 734 olduğunu belirten yetkililer, görüşme sayısının 8 bin 100, evde olmayan hanenin 5 bin 593 ve boş evin 3 bin 41 olduğunu açıkladı.

 

Evde bulunamayan vatandaşların kapısına HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın adına yazılı bir açıklama metni bıraktıklarını belirten yetkililer, Sosyal Doku Ekibi'nin kendilerini tekrar ziyaret etmesini isteyen vatandaşların 444 12 06 ve 185 no'lu telefonlara ulaşarak görüşme talebinde bulunabileceklerini açıkladı.

 

Hiçbir kapı atlamadan ziyaretlerini hızlı bir şekilde gerçekleştiren ekipler, çocuklara hikaye ve boyama kitabı verirken 'Bir Fincan Kahvenin Kırk Yıl Hatırı Vardır' atasözünden esinlenerek kahve paketi de takdim ediyor.          

 

Yapılan çalışmayla ilgili açıklama yayımlayan Başkan Savaş, kapı kapı dolaşan Sosyal Doku Ekibi'nin Hatay halkının eksikleri ile taleplerine daha kolay ulaşacaklarını ifade ederek, "Ekibimiz hemşehrilerimizin sıkıntılarını yerinde dinleyerek, notlarını alacak ve bizlere aktararak çözüme kavuşturacağız. Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Hemşehrilerimize  kulak vermek ve hizmet etmek için varız." ifadelerine yer verdi.

HBB Sosyal Doku Ekibi 250 Bin Haneyi Tek Tek Gezecek videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet