Skip Navigation Links

Belediyecilik Darda Kalanın Acil Yardımıdır

Dörtyol Belediyesi önceki gün saat 17:00’da Çaylı Caddesi eski pazar yerinde Sosyal Market açılışını görkemli bir törenle

Belediyecilik Darda Kalanın Acil Yardımıdır

Dörtyol   A+a-

ve MHP Milletvekilleri Adaylarının da katılımıyla gerçekleştirdi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan açılışa Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, MHP İl Başkanı Lütfü Kaşıkçı, MHP İlçe Başkanı Şerif Türker, MHP İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Milletvekili Adayları Prof. Dr. Celalettin Yavuz ve Doç. Dr. Mehmet Akif Terzi, Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı, Küçük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Ali Gün, Dörtyol Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yavuz Çelebi, Belediye Meclis Üyeleri, MHP Kadın Kolları, Ülkü Ocakları, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve Amirleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş iştirak etti.

Yapılan duanın ardından kurban kesildi ve ilk konuşmayı MHP 2. sıra Milletvekili Aday Prof. Dr. Celalettin Yavuz yaptı.

Yavuz yaptığı konuşmada Hatay’ın 15 ilçesini tek tek gezdiğini ve en başarılı belediyenin Dörtyol Belediyesi olduğunu, Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ile iftihar ettiklerini belirtti.

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’da konuşmasında; “Belediyecilik, dokunmaktır, düşünmektir, hissetmektir. Belediyecilik büyük bir aşkla sorunlara odaklanmaktır. Belediyecilik her şeyden önemlisi gülümseyen yüz, uzanan eli geri çevirmeyen bir cömertliktir ve darda kalanın acil yardımıdır. Belediye Başkanlığına aday gösterildiğimizde ve hatta seçimleri kazandıktan sonra dahi bize “Belediyecilik Yapamaz” dediler.

Bu gün sosyal belediyeciliğin güzel bir örneğini sergileyerek Sosyal Marketimizi açıyor ve bize belediyecilik yapamaz diyenlerin suratına bu sözlerini bir Osmanlı Tokadı gibi çarpıyoruz. Bu-gün Dörtyol çocuklarımızın mutlu, gençlerimizin umutlu, yaşlılarımızın huzurlu, kadınlarımızın kendinden emin ve güvenli olduğu bir şehir olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bu ilerleyişimizde siz sevgili Dörtyol halkının bize olan inançlarına ve desteklerine tanıklık ediyoruz. Azim ve kararlılığımıza bu duruşunuz güç katıyor.

Siz istediniz Dörtyol değişecek. Bu değişimi Dörtyol Belediyemizin değerli meclis üyeleri ve mesai arkadaşlarımızın birlik ve beraberliği ile birlikte yönetim anlayışıyla sürdürüyoruz, sürdürmeye de devam edeceğiz. Huzurlarınızda meclis üyesi arkadaşlarıma ve belediye çalışanlarımıza bu sosyal marketimizin hayata geçirilmesinde gösterdikleri üstün gayretlerden ötürü bir kere daha teşekkür ediyorum. Hepiniz açılışımıza hoş geldiniz onur verdiniz.” dedi.

 

                                                                  

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet