Skip Navigation Links

“İş dünyası istikrar sürsün istiyor”

Siyasi çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Alğan, iş dünyasının temsilcilerinden

“İş dünyası istikrar sürsün istiyor”

Politika   A+a-

İşadamları Ahmet Çiftçi ve Özcan Aslan’ı ziyaret etti. Gittiği her yerde milletvekili gibi karşılanan Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı - Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Alğan, gördüğü ilgiden, halkın kendisini bağrına basmasından da duyduğu memnuniyeti diye getirdi. Sosyal ve kültürel açıdan İskenderun’un kendisini çok donanımlı yetiştirdiğini, İstanbul’a üniversite eğitimi için gittiğinde bu donanımın kendisini çok iyi yerlere taşıdığını dile getirdi.

Arsuz Belediyesinde belediye meclis üyesi- İskenderun ticaret ve Sanayi Odası’nda meclis üyesi görevlerini de yürüten İş adamı Özcan Aslan, Mehmet Alğan’a başarılar diledi. Alğan’ı mecliste görmek istediklerini belirten Özcan Aslan, iş dünyasının yatırım yapması , yeni istihdam alanları açması için istikrara ve güvene ihtiyacı olduğunu söyledi.

Ortadoğu’da yaşanan iç karışıklığın Hatay ekonomisini durağanlaştırdığını söyleyen Mehmet Alğan, Hataylı işadamlarımızın krizleri iyi yönettiğini söyledi. 2000’li yılların başından bu yana yaşanan krizlerde İşadamlarımız ticaret yönünü iç barışın olduğu ülkelere yönlendirerek krizleri akıllıca yönetmiştir” dedi.

“Hataylı işadamlarımız ekonomiyi iyi okuyor”

Türkiye’de istikrar sürmesi için halkımızın Ak Partiyi desteklemesi gerektiğini ifade eden Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Alğan, “iş dünyası ile yaptığımız görüşmelerde halkımızın istikrar sürmesinden yana bir tavır koyduğunu görüyoruz. Halkımız sandığa gittiğinde vicdanı ile baş başa kalıyor. Ve yapılan yolları, yatırımları, projeleri düşününce partimizi destekliyor ve oy veriyor. Halkımızın yarısından çoğunun onayını almış bir parti olarak bu seçimde de hedeflerimiz büyük. Ülkemizi kalkındıracak projelerimiz, kadrolarımız var. Projelerimizin yaşama geçirilmesi, istikrarın sürmesi için Türkiye’nin Ak Partiye ihtiyacı var” dedi.

Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Alğan, İşadamları Ahmet Çiftçi ve Özcan Aslan,Pirireis Mahallesi Muhtarı Sabit Dreyfioğlu, Dumlupınar mahalle Muhtarı Alaattin Karadal, Ak Parti İlçe Eski Başkanı Muharrem Dingil ve Milletvekili aday adayı Yemenili Mali Müşavir Pakize Ulutaş’ı da ziyaret etti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet