Skip Navigation Links

Gönülleri Fetheden Mehmet Alğan 8. Gün Haber’de Net Konuştu ..

AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Alğan, İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte

Gönülleri Fetheden Mehmet Alğan 8. Gün Haber’de Net Konuştu .. Web
TV

Politika   A+a-

 8. Gün Haber Web Tv Sahibi Gökhan Gökpınar’ı ziyaret etti.

Oldukça samimi ve neşeli bir ortamda gerçekleşen ziyarette kendinden bahseden ve bölgesine hizmet etmek için hazır olduğunu ifade eden Mehmet Alğan, 27 yaşında genç bir milletvekili olarak tüm enerjisini Hatay için harcayacağını söyledi.

“Güçlü teşkilat güçlü vekil, güçlü STK güçlü vekil, güçlü medya güçlü vekil diyorum. Bunlar birbirimizi güçlü kılacağımız şeyler. Ben buraya büyüklerime kardeş ve yaşıtlarıma arkadaş olmaya geldim.”  Diyerek  tüm bilgi, deneyim ve birikimini Hatay için harcarken yüreğini ortaya koyacağını ifade eden AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Alğan, Hatay’ın sorunlarına çözüm üretmek adına da herkesle istişare içinde olacağına dikkat çekti.

8. Gün Haber Web Tv Sahibi Gökhan Gökpınar’ın sorularını samimi bir şekilde yanıtlayan AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Alğan, Türkiye’de genç seçmen profilinin talep ve ihtiyaçlarına cevap verecek bir aday profili oluşturulduğuna dikkat çekti ve AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanlığı kadrolarından bir çok kişinin bu nedenle milletvekili adayı yapıldığına dikkat çekti.

“Ben sizin kardeşiniz olmaya geldim” diyerek tüm mütevazılığıyla konuşmasını sürdüren Mehmet Alğan, Reyhanlı adayının yerini almasıyla ilgili tepkileri anlayış ve saygıyla karşıladığını ifade ederken, Reyhanlı halkından helallik istemesinin ardından 10 milletvekili adayı olarak Reyhanlı’yı ziyaret ettiklerinde gördüğü ilgi ve alakadan duyduğu memnuniyetle Reyhanlı halkına teşekkür etti.

AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Alğan, 8. Gün Haber Web Tv ziyaretinde şöyle konuştu:

1986 Beyrut doğumluyum İskenderun'da büyüdüm üniversite eğitimim için şehir dışına çıktım. Çeşitli sivil toplum örgütlerinde ve vakıflarında çalıştım. Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkan yardımcısıyım. Bizim 50 milyon seçmenimiz var bunun yaklaşık 16 milyonu 18-30 yaş aralığındalar. Bu çok ciddi bir rakam, meclis aritmetiğine baktığımız zaman 18-30 yaş aralığı neredeyse hiç temsil edilmiyor. Bu temsiliyeti arttırabilmek bu insanların taleplerini ricalarını daha iyi yansıtabilmek açısından böyle bir yenilenmeye gidildi. Tüm partilere bir baskı var daha genç ve kadın vekil görme talepleri var. Ak Parti kurucu genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'la beraber siyasette hep öncülük yapmayı başarmış ve becermiş bir parti. O yüzden sürekli girdiğimiz seçimleri ezici bir zaferle elde ederek kazanıyoruz.  Dokuz  seçime girdik ve 9'unda da kazanarak çıktık. Onuncu seçimde de alnımızın akıyla çok bariz bir zaferle ayrılacağız inşallah. Konjektör dediğim gibi biraz uygundu genç nesillere. Genel merkezimiz genç vekilleri tedricen arttırma projesinde pilot bölge olarak bir kaç il dışında Hatay'ı da uygun gördü. Biz de memleketimize olan borcumuzu erken bir yaşta ödeme fırsatı elde ettiğimiz için mutluyuz.

Genel Merkezimiz Reyhanlılar için Reyhanlı'ya 10 milletvekili adayıyla birlikte bir çıkarma yaptırdı. Oraya gidip şehit yakınlarını ziyaret edip ve Reyhanlılar’ın gönlünü alma gibi bir program öngördü. Seçim bürosunu ve yeni ilçe binasını açmak bize nasip oldu. Ben konuşmaya çıktığımda bir vatandaş tepki gösterdi, ona başımın üstünde yeri olduğunu söyledim ve sonuna kadar haklıydı. Bizim insanımız çok mülayim, en büyük dargınlıklar, küskünlükler bile bir tebessümle, bir ağlamayla beraber bütün alınganlıklar tuzla buz oluyor. Geçen hafta Cuma günü Reyhanlıdaydım, döne teyze ziyareti oldu. Oğlunun bir takım sorunları vardı onu çözmek için konuştuk. Reyhanlı köylerini gezdim ve insanlar beni bağırlarına bastı. Bana daha önce tepki gösterenler kendi aralarında şunu söylemişler, "biz neden 4. sıraya bu kadar tepki gösterdik. Eleştirilerimizi daha sisteme yönelik, vekilleri belirleme yöntemiyle bir eleştiri getirseydik" şeklinde konuşmuşlar.

Bir mağduriyet yaratmışlar bana, bizim toplumumuzda mağduru sever. Öfkesini dile getirenleride çok iyi anlıyorum. İnsanların kendi bölgelerini temsil edebilecek daha iyi birini seçmeyi istemeleri çok normaldir. Yarın bir gün memleketimize hizmet etme fırsatı elimize geçerse Reyhanlıyı hiç bir zaman unutmayacağız. Reyhanlı onurlu bir ilçe ve onurlu insanların şehridir. Şehitleri var Suriye'den kaçan insanları ilk karşılayan ilçe, 70 bin tane Suriyeli var. Suriye sıkıntısını en derinden yaşayan Reyhanlıdır. Bunu da kimseye tamah etmeden sırtlarında onurlu bir şekilde taşıyarak, yürüdüler.

Ben sadece İskenderun ve Reyhanlı için değil Erzin'den Yayladağına,Samandağ'ından Defne'sine kadar mevcut problemleri, sıkıntıları, istekleri, talepleri, yaşam standartlarımızı daha yukarı çekmek adına hep birlikte çalışacağız. Halk ulaşılabilir bir vekil istiyor ama burada sadece vekilin üzerine iş düşmüyor toplumunda üzerine iş düşüyor. Vekili seçtikten sonra biz seni Ankara'ya gönderdik bizim için bir şeyler yap değil. Birlikte fikir içerik üretilir, bu da bir projeye dönüşür, bizler elele vererek memleketimize hizmet ederiz. Sorunlar parça parça, hamle hamle çözülür. Geldiğim günden beri güçlü teşkilat güçlü vekil, güçlü STK güçlü vekil, güçlü medya güçlü vekil diyorum. Bunlar birbirimizi güçlü kılacağımız şeyler. Ben buraya büyüklerime kardeş ve yaşıtlarıma arkadaş olmaya geldim.

Biz gençlik kollarına gelirken bir idealle geldik. Yaklaşık 8-9 ay önce gençlik kolları teşkilatına girdiğimizde biz Ak Partinin gençlik kollarını nasıl daha fazla güçlendiririz, gençler daha fazla siyasette nasıl konum elde edebilir üzerine çalıştık. Şuan ki hamlemizde onun stratejisi ne kadar çözüm odaklı olduğumuzun göstergesidir. 7 ayda 4 tane arkadaşımız seçilebilecek bir noktadan listeye sokabildiysek bu doğru işler yaptığımızı gösterir.

Gönülleri Fetheden Mehmet Alğan 8. Gün Haber’de Net Konuştu ..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet