Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Osman Tufan’ın Gurur Gecesi..

Özel Tufan Koleji’nin yeni kampüs inşaatı süren ve şirketlerine yeni hedefler koyan Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan,

Osman Tufan’ın Gurur Gecesi.. Web
TV
Foto
Galeri

Ekonomi   A+a-

1 Mayıs Emeğe Saygı ve Dayanışma Gecesi’nde çalışanlarıyla bir kez  daha bir araya geldi.

Hatay’da ürettiği katmadeğerle dikkatleri çeken Tufan Şirketler Grubu, bu yıl 5’ncusunu düzenlediği 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gecesi ile çalışanlarıyla bir araya geldi.

Bir çok sektörde faaliyet gösterirken, emek ve alın terinin değerini bilen, geçmişini unutmayan, ülkesine ve milletine karşı sorumluluklarını bilen bir anlayışla çalışan Tufan Şirketler Grubu, Dörtyol Fourway Otel’de çalışanlarına muhteşem bir gece hazırladı.

Urfa Sıra Gecesi programıyla coşan, gönüllerince eğlenen çalışanlar, patronları Osman Tufan’a da bir çok sürpriz yaptılar.

Tufan Şirketler Grubu bünyesinde başarıdan başarıya koşan Özel Tufan Koleji  öğrencilerinin hazırladığı Atatürk resmi ile ERTU Demir Çelik çalışanı Duran Demir’in okuduğu “ERTU Demir Çelik” şiiri büyük beğeni topladı, başta Osman Tufan olmak üzere herkesi duygulandırdı.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma gecelerinin 5’ncisinde çalışanlarına bir de sürpriz yapan Osman Tufan, şirketleri bünyesinde 10 yılını dolduran çalışanlara plaket verdi ve onlara teşekkür etti.

Yola ilk gün birlikte çıktığı Orkun Tufan, Erdal  Baş, Deniz Tufan, Hikmet Taşer ve Ayşe Tufan’ın plaketlerini alırken yaşadıkları heyecan ve mutluluk bir başkaydı.

ERTU Demir Çelik Müdürü Ali Eker ise sahneye öyle bir adapte oldu ki, Urfa Sıra Gecesi ekibinin okuduğu birbirinden güzel türkülerin ezgilerine kendini kaptırdı ve ablası Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan’ın eşi Mehekşe Tufan’la karşılıklı oyunlarıyla herkesi kendilerine hayran bıraktılar.

Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan yaptığı konuşmada ise, iki yıl önce şirketlerinin zor ve meşekkatli bir süreçten geçtiği dönemde çalışanlarının kendisine verdiği desteğe teşekkür ederken oldukça duyguluydu.

Tufan’ın duygulu konuşması ise tüm çalışanları önce hüzünlendirdi ve ardından da hedeflere ilişkin konuşma sırasında da heyecanlandırmaya yetti.

Osman Tufan’ın duygu yüklü konuşması şöyle: “Birlikte çıktığımız bu uzun meşakattli yolda, bizler sanayi ile Türkiye'ye, eğitim ile yavrumuza, pazarlama ile müşterilerimize hizmet veriyoruz. Biz bunları yaparken çok büyük savaşlardan çıktık. 2 yıl önce şirketlerimiz çok zor durumdaydı ama sizlerin verdiğiniz destek sayesinde bugün dimdik ayaktayız. Bugünleri görmemizde ki en büyük etken siz ailemizsiniz. Dönem dönem ayrılan arkadaşlarımız oluyor biz bir aile olarak onların yerini tekrardan dolduruyoruz. Biz emeğe saygı duyanlardan ve başarmak isteyenlerle biraradayız. Bize verdiğiniz o cesaret bize verdiğiniz o güç hiç bir zaman bitmeyecek. Ben sizin patronunuz değilim. Ben sizin ağabeyinizim, ben sizin kardeşinizim çünkü ben de o yollardan geçtim. Eğer sizler evlerinizde huzurluysanız, benim mesai yaptığım arkadaşlarım alın teri soğumadan ücretini alıp eve gidiyorsa bizim için en güzeli budur. Bazı günler çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz o günlerde sizlerden fedakarlık istiyoruz. Çünkü sizler varsanız bizler varız. Onun için sizlerden isteğim, bu güzel 1 Mayıs akşamında, emeğin bayramında, kardeşliğin bayramında, bu Tufan Şirketler Grubu ailesi bozulmasın. Siz bizlere destek olun, biz birlikte olalım. Birlikte daha güzel günler görelim.

 

Osman Tufan’ın Gurur Gecesi..  foto galeriyi gezinmek için tıklayın.
Osman Tufan’ın Gurur Gecesi..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş