Skip Navigation Links

Payas Belediyesporlu Gençlerin Başarısı

Finalde rakibine yenilerek Türkiye ikincisi olan Payas Belediye Spor'lu genç futbolcular kupayı Başkan Bekir Altan'a hediye ettiler

Payas Belediyesporlu Gençlerin Başarısı

Spor   A+a-

25-26 Nisan tarihleri arasında Konya ilinde yapılan 2014-2015 Futbol sezonu (U-17) genç takımlar Türkiye şampiyonası finallerine katılan Payas Belediye Spor (U-17) futbol takımı, rakibi Kocaeli Çayırova Spor'a finalde yenilerek Türkiye ikincisi olmuştu. Büyük başarıya imza atan Payas Belediye Spor'un (U-17) Futbol takımı Teknik Direktörü Mahsun Eren, ve futbolcular kazandıkları kupayı Payas Belediye Başkanı Bekir Altan'a hediye ettiler. Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, "Kulübümüzün bünyesindeki branşlarda spor yaşantısını sürdüren gençlerimize imkanlarımız dahilinde gereken desteğimizi verdik. Bundan sonrada destek vermeye devam edeceğiz. Elde ettiğinin başarı küçümsenemez. Bundan sonraki süreçte daha büyük başarılara imza atacağınıza inanmaktayım. Elde ettiğiniz başarıdan dolayı Kulüp Başkanı Mehmet Ay'a, yönetim kurulumuza, Teknik Direktörümüz Mahsun Eren'e, tüm gençlerimize ve diğer emeği geçenlere halkımız adına teşekkür ederim" dedi.
Kulüp Başkanı Mehmet Ay'da yaptığı açıklamada "Kulübümüz bünyesindeki çeşitli branşlarda çok sayıda yetenekli sporcular bulunmaktadır. Önümüzdeki yıllardan itibaren bu gençlerimiz takımlarımızın iskeletini oluşturacaktır. Gençlerimiz daha da büyük başarılar elde ederek ilçemizin tanıtımına da katkı sağlayacaklarına inanmaktayız. Bizlere her zaman destekte bulunan Belediye Başkanımız Bekir Altan'a teşekkür ediyoruz" dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet