Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'Şehrimizi Kirletmiyor, Birlikte Temizliyoruz' Kampanyası

OSMANİYE BELEDİYESİ'NİN 'OSMANİYE İÇİN GÖNÜLLÜYÜZ, ÇÜNKÜ BİZ VARIZ' PROJESİ KAPSAMINDA BAŞLATILAN 'ŞEHRİMİZİ KİRLETMİYOR, BİRLİKTE TEMİZLİYORUZ' KAMPA

'Şehrimizi Kirletmiyor, Birlikte Temizliyoruz' Kampanyası

Adana   A+a-

Osmaniye Belediyesi'nin 'Osmaniye İçin Gönüllüyüz, Çünkü Biz Varız' projesi kapsamında başlatılan 'Şehrimizi Kirletmiyor, Birlikte Temizliyoruz' kampanyası Alibeyli Mahallesi'nde başladı.
Bu proje ile temiz bir çevre ile sağlıklı bir toplumu hedeflediklerini söyleyen Belediye Başkan Kadir Kara, birlikte yönetim ilkesi kapsamında toplumun tüm kesimleri ile birlikte bu kampanyayı başlattıklarını ifade etti.
Kampanyayı yıl boyunca bazen muhtarlarla, bazen mahalle sakinleri ile bazen sivil toplum kuruluşları ile bazen öğrencilerle kısacası toplum tüm kesimleri ile birlikte yıl boyunca devam ettireceklerini dile getiren Kara, "Bu proje ile çevremizin korunması, geliştirilmesi, iyileştirilmesi ve çevre bilincinin aşılanmasına yönelik olumlu ve kalıcı davranış değişiklikleri kazandıracağız. Temizleyerek değil, temiz tutularak, temiz bir Osmaniye'de yaşayacağız. Bu kampanyamıza tüm halkımızın katılımını ve desteklerini bekliyorum" dedi.
Alibeyli Muhtarı Hülya Önal ise mahalle muhtarlığı olarak bu kampanyayı desteklediklerini söyledi. Önal, kampanyayı mahallelerinden başlanılmasından dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Kara'ya ve ekip arkadaşlarına teşekkür etti.
Kampanya çerçevesinde Osmaniye Belediyesi Temizlik ve Park Bahçeler Müdürlüğü çalışanları ile birlikte gönüllü katılımcılar Alibeyli Mahallesi içerisindeki sokakları temizledi.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar