Skip Navigation Links

Yine Kaza Yine Tonaj Fazlasıyla Hurda Yüklü Kamyon..

Güvenlik Görevlisi Yaralandı..

Yine Kaza Yine Tonaj Fazlasıyla Hurda Yüklü Kamyon..

Gündem   A+a-

İskenderun Sarıseki Mahallesi Denbirport Liman kapısı önünde kazalar devam ederken, bu kez tren rayları üzerinde elektrik hatlarına çarptıktan sonra lastiği patlayan tonaj fazlası olduğu öğrenilen hurda yüklü kamyon faciaya neden oluyordu.
Tonaj fazlası olduğu öğrenilen hurda yüklü  27 R 4951 plakalı kamyon, bir fabrikaya yükünü boşaltmak için giderken tren rayları üzerinde önce elektrik hatlarına çarptı ve ardından da lastiği patladı. 
Tren rayları üzerinde lastiği patlayan hurda yüklü kamyon bir süre paniğe neden oldu ve bu sırada tren seferinin olmaması ise faciayı engelledi.
Kamyonun elektrik hatlarına çarpması sonucu bir fabrikada güvenlik görevlisi olduğu öğrenilen Zafer Balıkoğlu’nu yüksek voltajda elektrik çarptı.
Elektrik çarpması sonucu 15 metre kadar uzağa fırladığı ve yaralandığı öğrenilen Güvenlik Görevlisi Zafer Balıkoğlu, ambulasla hastaneye kaldırıldı.
Güvenlik görevlisi Zafer Balıkoğlu’nun sağlık durumu hakkında henüz bir bilgi edinilemedi.
Olay yerine gelen Jandarma ekiplerinin geniş çaplı soruşturma başlattıkları öğrenildi.  Güvenlik görevlisi zafer Balıkoğlu yaralandı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet