Skip Navigation Links

Yerel-İş Hatay genelinde Örgütleniyor!

Birleşik Kamu İşgörenleri Sendikaları Konfederasyonu (Birleşik Kamu-İş) Genel Başkanı Hasan Kütük İskenderun Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Gündem   A+a-

Yerel-İş Hatay genelinde Örgütleniyor!
 
Birleşik Kamu İşgörenleri Sendikaları Konfederasyonu (Birleşik Kamu-İş) Genel Başkanı Hasan Kütük İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.
Yerel-İş Genel Sekreteri Cengiz Gülebay ve Yerel-İş Sendikası Denetleme Kurulu Başkanı Aziz Toplar’ın da bulunduğu ziyarette sendikal faaliyetleri hakkında bilgi sunan Kütük “Yedi sendikayla aynı zamanda konfederasyon olduk. İskenderun Belediyesi’nden sendikamıza üye olanlar oldu” dedi.
Yerel-İş Denetleme Kurulu Başkanı Aziz Toplar, toplantıda ön bilgi vererek; “İskenderun Belediyesi’nde sendikalı 220 memur var. Bunlardan 125 tanesi sendikamıza üye olmuştur ve sözleşme yetkisi şu an bizdedir. İskenderun şubemiz yakında hizmete başlayacaktır. Hatay genelinde örgütlenmeye İskenderun’dan başladık, bundan sonra Samandağ, Yayladağı ve Antakya’nın bazı belde belediyeleriyle Dörtyol, Erzin ve il genelindeki diğer belediyelerde örgütlenme çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Birleşik Kamu-İş Sendikası Genel Başkanı Hasan Kütük ise “Sendikal görev için buradayız. Yedi sendikayla aynı zamanda konfederasyon olduk. İskenderun Belediyesi’nden sendikamıza üye olanlar oldu. Hem onlara teşekkür etmeye hem de sizleri ziyaret etmeye geldik. Aziz Toplar arkadaşımızın örgütlenmede yoğun gayreti oldu kendisine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Genel Başkandan sonra konuşan Genel Sekreter Cengiz Gülenbay ise “Yerel-İş Sendikası ırkçılığa, gericiliğe karşıdır. Cumhuriyet yıkılmayacak, Cumhuriyet rejimi aynen devam ettirilecektir” dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet