Skip Navigation Links

Miniklerden Örnek Davranış..

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri tüm yurtta olduğu gibi Naciye Suna Oktay Tekin İlkokulu'nda da coşkuyla kutlandı.

Miniklerden Örnek Davranış..

Eğitim   A+a-

Naciye Suna Oktay Tekin Okulu'ndan bir grup öğrenci ve öğretmenleri  2015 İnsan Hakları Eylem Planı çerçevesinde İskenderun Yeni Devlet Hastanesi Çocuk Servisi’nde yatan çocuk hastaları ziyaret ettiler. Hastalığından dolayı hastanede kalması gereken çocuklara bayram coşkusunu yaşatmak, mutluluklarına ortak olmak isteyen öğrenciler ve öğretmenler zaman zaman duygusal anlar yaşadı.Çocuklarla bayramlaşmanın ardından aileleri ile sohbetler edildi ve geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu..

    Okul Yönetimi günün anlam ve önemine ilişkin yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdi:"Bugünümüzün neşe kaynağı bu çocuklarımızın bayramını kutluyor, ailelerine ve kendilerine de Allahtan acil şifalar diliyoruz. Ayrıca çok önceleri hazırlanan bu eylem planındaki özverili ekibimize ve bizlere gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyoruz."

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet