Skip Navigation Links

Bu Serginin Geliri Kimsesiz Çocuklarına..

Büyük takdir ve alkış toplayan YAPA Çocuk Akademisinin sosyal sorumluluk projesi büyük ilgi gördü.

Bu Serginin Geliri Kimsesiz Çocuklarına.. Web
TV

Eğitim   A+a-

Sergiden elde edilen gelir ise kimsesiz çocuklar yararına kullanılacak..

Bu Serginin Geliri Kimsesiz Çocuklarına..

Hatay’ın Arsuz İlçesi Karaağaç Mahallesi’nde faaliyet gösteren YAPA Çocuk Akademisi, düzenlediği etkinliklere bir de sosyal sorumluluk projesi ekledi.

YAPA Çocuk Akademisi öğrencilerinin tüm yeteneklerini ortaya koyarak hazırladıkları elişi ve resimleri, Prime Mall AVM’de düzenlenen sergide satışa çıkarıldı. Sergiden elde edilen gelir, ihtiyaç sahibi ve kimsesiz çocuklar yararına kullanılacak.

Büyük takdir toplayan ve amacı nedeniyle de büyük ilgi gören serginin açılışını Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doçent Doktor Lütfü Savaş ile Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha birlikte yaptılar.

Sergiye CHP Hatay Milletvekili Adayları Avukat Mevlüt Dudu, Doktor Riyat Kırmızıoğlu ve Ziraat Mühendisi Sonay Aykut da katıldı.

YAPA Çocuk Akademesi’nin kimsesiz çocuklar ile ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına düzenlediği serginin çok anlamlı bir amaca yönelik düzenlenmesi nedeniyle ayrı bir gurur yaşadığını belirten Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, herkesin bu sergiye katkı vermesi ve böylesi önemli bir sosyal sorumluluk projesine katkı sunması gerektiğine dikkat çekti.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği sergiyle ilgili açıklama yapan YAPA Çocuk Akademesi Kurucu Müdürü Özlem Erduran İnal, çocukların yeteneklerini ortaya koydukları el emeği göz nuru resimler ile el işi çalışmalarının gelirinin kimsesiz çocuklar ile ihtiyaç sahibi çocuklar yararına kullanılacağını belirterek, akademinin çok önem verdiği bu sosyal sorumluluk projesine katkı veren tüm vatandaşlara teşekkür etti.

 

Bu Serginin Geliri Kimsesiz Çocuklarına..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet