Skip Navigation Links

TEDAŞ'ı Protesto Etmek İstedi, Gözaltına Alındı (!)

İskenderun'da yaşayan 300 bin insan arasından çıkan en yürekli vatandaş olarak kayıtlara geçen Zeki Erdem, elektrik kesintilerini TEDAŞ önünde kendi y

Gündem   A+a-

İskenderun’da yaşayan 300 bin insan arasından çıkan en yürekli vatandaş olarak kayıtlara geçen Zeki Erdem, elektrik kesintilerini TEDAŞ önünde kendi yöntemleriyle düzenlediği protesto gösterisiyle kınadı ama polisler Erdem’i apar topar götürdü!!!
 
TEDAŞ’ı Protesto Etmek İstedi, Gözaltına Alındı (!)
İskenderun’daki elektrik kesintileri sonunda vatandaşı isyan ettirdi.
İskenderun Belediye’sinde temizlik görevlisi olan Zeki Erdem, evinden getirdiği televizyonu TEDAŞ binası önünde parçalamak istedi. Elinde Türk Bayrağı ile TEDAŞ’ı elektrik kesintilerinden dolayı protesto eden Erdem, bütün vatandaşların TEDAŞ’tan memnun olmadığını söyledi.
“Televizyonumu patlatıyorum. Sağ olsun TEDAŞ, Allah razı olsun. Kesin bakalım elektrikleri nereye kadar keseceksiniz? Televizyonu hibe ediyorum TEDAŞ Genel Müdürüne. Bu vatandaş bir ay elektriğini yatırmasın sıkıysa kessinler bakalım. Kesemezler, ama vatandaş bu halde kuzu gibi götürüp faturasını yatırıyor. Yazık yazık! Yok mu benim gibi bir vatandaş? Yok! Gidin elektriğini yatırın başka bir şey yapmayın! Bütün İskenderun’da elektrik yok. Nedir bu ya! Faturayı bir gün geç yatırdın mı faizini almayı biliyorlar. Ben bu televizyonu TEDAŞ’ın önünde kıracağım. Bütün vatandaşlara sorun bakalım hangisi memnun? Hepsi isyanlarda. Yazık günah!” dedi.
Zeki Erdem televizyonu parçalayacağı sırada olay yerine gelen emniyet ekipleri Erdem’i ifadesi alınmak üzere İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürmek istedi. Bir suçunun olmadığını iddia eden Erdem, motosikletini, çocuğunu ve televizyonunu bırakarak ifadesi alınmak üzere İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne apar topar götürüldü.
 
 

TEDAŞ Protesto 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet