Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Naciye Nine’nin Çocukları Çok Şanslı

Naciye Suna Oktay Tekin İlkokulu 2015 İnsan Hakları Eylem Planı Etkinlikleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor,

Naciye Nine’nin Çocukları Çok Şanslı

Eğitim   A+a-

öğrencilerine yaşayarak, yaparak öğretmeyi amaçlıyor. Eğitim-öğretime yeni başlayan bir okul olmasına rağmen başarılı çalışmalara imza atarak büyük beğeni ve takdir toplayan Naciye Suna Oktay Tekin İlkokulu, idare, öğrtemen, öğrenci ve veli dörtlüsünü çok iyi organize ederek, çocukların çevrelerine duyarlı, faydalı, bilinçli birer evlat olmaları için çaba sarfediyor.

Kimsesiz çocuklara “kim”sesiz olmadıklarını hissettirmek ve mutluluklarına ortak olmak için “Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri”ni ziyaret eden Naciye Suna Oktay Tekin İlkokulu öğrencileri, kurum çalışanları ve kimsesiz çocuklarla sohbet ettiler.

 16 Mart Tüketiciler Günü dolayısıyla tüketicilerin bilgilendirilmesi amacıyla yine başka bir ekiple “Tüketici Hakem Heyeti”ni ziyaret eden Naciye Suna Oktay Tekin İlkokulu öğrencileri, Başkan sayın Halil SÖVEK’ten bilgi aldılar.  

  18-24 Mart Yaşlılar Haftası’nda ise bugünlere ulaşılmasında önemli rol oynayan yaşlılara yakınlık göstermek ve hayır dualarını almak için okul mıntıkasındaki yaşlıları ziyaret eden Naciye Suna Oktay Tekin İlkokulu öğrencilerine yaşlılar tarafından  gençliğin kıymetinin bilinmesi yönünde telkinlerde bulunuldu.

      7-13 Nisan Dünya Sağlık Haftası kapsamında yine okul mıntıkasındaki evde ve özellikle kimsesiz yaşlı hastaların dertlerine ortak olmak ve mutluluklarını paylaşmak için geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Naciye Suna Oktay Tekin İlkokulu öğrencileri,  sağlığın önemini yerinde görerek öğrendiler.

Naciye Suna Oktay Tekin İlkokulu öğrencileri, ayrıca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda geleceğin teminatı olan çocuklardan bayram coşkusu yaşayamayan hasta çocuklar için plan dahilinde Devlet Hastanesi Çocuk Servisi’ni ziyaret ederek, oradaki çocukların da mutluluklarına ortak olmaya çalışacaklar. Bu yönde “Benim de bir çikolata katkım olsun” kampanyasına destek vermek isteyen tüm hayırsever , sivil toplum kuruluşu, kurumlar ve vatandaşlarımızın katkıları bekleniyor.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş