Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Vatman koltuğuna geçerek ilk sürüşü başlattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Levent-Hisarüstü Metro Hattı açılış töreninin ardından vatman koltuğuna geçerek ilk sürüşü gerçekleştirdi.

İstanbul   A+a-

Yetkililerden bilgi alan Erdoğan, metroyu bir süre inceledikten sonra hayırlı olması temennisinde bulunarak ilk sürüşü yaptı.
Levent-Hisarüstü Metro Hattı açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ulaştırma Bakanı Feridun Bilgin ile İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Metro hattı, yapılan açılış konuşmalarının ardından Erdoğan ve Davutoğlu başta olmak üzere protokolde bulunanların kurdele kesimiyle hep birlikte gerçekleştirildi.

ERDOĞAN VATMAN KOLTUĞUNA OTURDU
Törenin ardından Levent-Hisarüstü Metro Hattına inen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ulaştırma Bakanı Feridun Bilgin ve İBB Başkanı Kadir Topbaş'la birlikte istasyon görevlileri eşlik etti. Bir süre metroyu inceleyerek bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra vatman koltuğuna geçerek ilk sürüşü gerçekleştirdi. Erdoğan, daha sonra beraberindekilerle hatıra fotoğrafı çekinip buradan ayrıldı.
(İHA)
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş