Skip Navigation Links

Bu Çığlık Sessiz!!!

Zeynep Nine Devletten Şefkat Bekliyor..

Bu Çığlık Sessiz!!!Web
TV

Gündem   A+a-

Hani bir söz vardır ya; Bir baba bir anne 10 evlada birden bakar da, 10 evlat bir anneye babaya bakamaz diye..
İşte aynen öyle oldu! 70 yaşındaki Zeynep Keser, bir çok hastalığı olduğu için aylardır yatalak durumda. Hastanelerde tedavi görüyor ama iyileştiği söylenerek de taburcu ediliyor.
Zeynep ninenin tek isteği ise hastanede iyileşinceye kadar tedavi görmek ve sağlığına kavuşmak, kendisinin hastalığıyla yıkılan eşine ve evine bakabilmek..
Açlıkla, sefaletle, hastalıkla mücadele eden Zeynep Keser, bir dönem madde bağımlısı olduğu için ailesinin başına büyük dertler açan evladının kurbanı.


İskenderun Gürsel Mahallesi 542 Sokak  No 7 adresinde yaşanan dramın geçmişi var ama geleceği yok.. Dramın son bulması için devlet şefkati ve hayırsever desteği çok önemli.
Eşinin emekli maaşı, geçmişte yaşanan acıların, evlat hatalarının yarattığı borç yükünü karşılamaya yetmiyor.
Evlat, evlat olmayı yıllar sonra becermeye çalışmışsa da, yine anasına babasına bakmaktan aciz olduğu için sefalet ve hastalık bir türlü bırakmamış Zeynep Keser’i..
Zeynep Keser, birkaç yakını ve komşularının desteğiyle bakımı yapılan ve aldıkları yiyecek yardımlarıyla yaşam mücadelesi veren insanlardan sadece bir tanesi.
Evin hali içler acısı, mütfak tamtakır ve 2015 yılının Türkiyesi’nde yaşanan bir aile dramı..  Bu dramın günümüz Türkiyesi’nde yaşanıyor olması ise aslında bir gurur ve onur hikayesi..
Mağdur  Keser çifti, yaşadıkları dramı hiçkimseye anlatamamış, yardım isteyememiş ve daha doğrusu gururlarına yedirememiş.
Ailenin babası T.K.,  ise utancından adının geçmesini bile istemiyor. Geçmişte o babayiğit günlerinde olduğu gibi herkesin hatırlamasını istiyor.


Bir emekli maaşı var, o da bir dönem yaptığı hatalarla ailesinin başını sürekli belaya ve borç batağına sokan evladın yarattığı yıkımı kapatmaya yetmiyor.
Emekli maaşı bankalara olan borçları ödemeye yetmezken, evde yatalak 70 yaşında bir kadın ve çaresizlik içinde çözüm üretmek derdinde olan bir adam.. Mutfak tamtakır, evin durumu içler acısı..  Zeynep nine iyileşip ayağa kalkana kadar kendisine bakacak devletin şefkatini ve desteğini bekliyor.

Bu Çığlık Sessiz!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet