Skip Navigation Links

Gaziantepli Kadınlarından El İşi Sevgisi

Gaziantepli kadınlar Halk Eğitim Merkezi (HEM) kurslarına adeta akın ediyor.

Gaziantepli Kadınlarından El İşi Sevgisi

Eğitim   A+a-

Şahinbey HEM'in açtığı kurslara kadınlar yoğun ilgi gösteriyor. Evde oturmak yerine dikiş nakış kurslarına gelen kadınlar, burada hem dikiş nakış öğreniyor hem de güzel zaman geçiriyor.
HEM'deki kurslara katılan 52 yaşındaki Necla Görücü, yaklaşık 2 yıldır buraya geldiğini ifade ederek, dikiş ve nakış öğrenip güzel zaman geçirdiğini söyledi. Görücü, "Ortamımız gerçekten çok güzel. Burası aile ortamı olduğu için iş yapmanın haricinde de güzel zaman geçiriyoruz. Gelip burada zamanımızı değerlendiriyoruz" dedi.
Yaklaşık 2 yıldır kursa gelen 53 yaşındaki Suzan Özcan ise "Burada güzel zaman geçiriyoruz. Sosyal bir aktivite, herkesin katılmasını isterim. Ortamımız da gerçekten çok iyi. Bize güzel ve sağlıklı bir ortam sağlıyorlar" diye konuştu.
"AİLE EKONOMİSİNE KATKIDA BULUNMAK İÇİN GELİYORLAR"
Şahinbey HEM'de görevli giyim öğretmeni Esen Bozkurt ise "27 tane kurs öğrencim var. Sabah ve öğlen grubumuz var. Öğrencilerimizin genellikle yaş ortalaması üst seviyede. Çeyiz hazırlamak için gelen arkadaşlarımız var. Herkes aile ekonomisine katkıda bulunmak için geliyor. Burada söylediklerimizi yapıyorlar ve bundan dolayı çok mutluyuz" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet