Skip Navigation Links

Ova’da İşsizliği Sonlandıracağız …

AK Parti’den Hatay Milletvekilliği’ne ikinci dönemde de aday gösterilen Mehmet Öntürk, Ova’da adeta bayram havası estirdi.

Ova’da İşsizliği Sonlandıracağız … Web
TV

Politika   A+a-

Yüzlerce araçlık konvoy ve binlerce kişinin bağrına bastığı Öntürk, bakan gibi karşılandı.

Ova’da Bakan Gibi Karşılanan Mehmet Öntürk:

Ova’da İşsizliği Sonlandıracağız …

AK Parti’den Hatay Milletvekilliği’ne yeniden aday gösterilen Ova’nın sevilen ismi Milletvekili Mehmet Öntürk, Ova’ya gelişinde bakan gibi karşılandı.

Hatay halkının gönlünde taht kuran Mehmet Öntürk, milletvekilliği süresince yılların biriki sorunların çözümü için büyük gayret sarfetmiş ve bu sorunların çözümünü de büyük oranda sağlayarak halkın teveccühüyle yeniden aday olmanın gururunu yaşadı.

Hatay Topboğazı mevikinde binlerce kişi tarafından karşılanan Mehmet Öntürk, yüzlerce araçtan oluşan konvoyla Kırıkhan’a geçti.

Saatler öncesinden hazırlıkları tamamlanan karşılama töreninde tır ve kamyonların oluşturduğu konvoy da karşılama törenine heyecan kattı.

7’den 70’e binlerce kişinin karşılayarak bağrına bastığı Mehmet Öntürk, oldukça duyguluydu, gururluydu ve tüm mütevazılığıyla da karşılama törenine katılan herkese teşekkür etti.

Yüzlerce araçlık konvoy ve binlerce kişiyle birlikte AK Parti Kırıklan İlçe Teşkilatı’na giden Mehmet Öntürk’e, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Özgün  Group Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Aslan, Özova Group Yönetim Kurulu Başkanı Murat İçcan ve çok sayıda önemli isim de eşlik etti.

Kırıkhan İlçe Teşkilatı önünde yaptığı balkon konuşmasıyla yeni dönemin umutlarını anlatan Mehmet Öntürk, birinci dönemde attıkları temellerin, büyük projelerin yeni dönemde halk tarafından kulanıcak olmasının kendisi için bir gurur kaynağı olduğuna dikkat çekerken, yeni dönemin artan işsizliğin  çözüme kavuşturulması için çalışmalar yapılacağını söyledi.

Hassa’da talep toplama işlemi başlayan organize sanayi bölgesinin binlerce insana iş umudu olacağına dikkat çeken Öntürk, 2019 yılına kadar Ova’da işsizlik sorununun kalmayacağına işaret etti.

 

Ova’da İşsizliği Sonlandıracağız …  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet