Skip Navigation Links

2 Çocuk Annesi Kadın 3 Gündür Kayıp

Mersin'in Tarsus ilçesinde, 2 çocuk annesi Ayfer Akkuş'tan 3 gündür haber alınamıyor.

2 Çocuk Annesi Kadın 3 Gündür Kayıp

Adana   A+a-

8 Nisan 2015 tarihinde sabah saat 06.30 sıralarında Çağlayan Mahallesi 1003 Sokak numara 7'deki evinden ayrılan Ayfer Akkuş (43), ailesi tarafından her yerde aranıyor.
Terzilik yapan eşi Mustafa Akkuş'un (45) işe gitmesinden sonra evden ayrılan Ayfer Akkuş'un sabah okula gidecek olan kızı, uyandığında annesinin evde olmadığını görünce, durumu babası Mustafa Akkuş'a bildirdi.
Fevzi Çakmak Polis Merkezi'ne giderek eşinin kendisinin bilgisi dışında evden ayrıldığını bildiren Mustafa Akkuş, bir an önce bulunabilmesi için yardım istedi. Polis Merkezine yaptığı başvurunun ardından belediyenin anons hoparlör sisteminden eşi için kayıp ilanı veren Mustafa Akkuş, eşinin sağ salim şekilde eve dönmesi için dua ediyor.
Ayfer Akkuş'un 1.60 boylarında, orta kilolu, kahverengi gözlü, siyah şalvarlı, siyah yelek, siyah ya da lacivert yazmalı şeklinde giyimle ortadan kaybolduğunu ifade eden eşi Mustafa Akkuş, "Eşimi gören ya da yerini bilenlerin başına kötü bir şey gelmeden en yakın polis merkezine bildirmelerini rica ediyorum" dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet