Skip Navigation Links

Mersin'de Engelli Spor Kulüplerine Malzeme Yardımı Yapıldı

Engelli bireylerin fiziksel etkinliklerinin gelişimine katkı sağlamak ve spor yoluyla topluma entegrasyonlarını kolaylaştırmak amacıyla...

Mersin'de Engelli Spor Kulüplerine Malzeme Yardımı YapıldıFoto
Galeri

Yerel   A+a-

Mersin Büyükşehir Belediyesi Engelliler Dairesi Başkanlığı, engelli spor kulüplerine malzeme yardımı yaptı.
Büyükşehir Belediyesi Engelliler Dairesi Başkanlığı tarafından, Mersin merkezde faaliyet gösteren 10 engelli spor kulübünün ihtiyaçlarının belirlenmesinin ardından, gerekli spor malzemeleri temin edilerek, sporculara teslim edildi. Spor Kompleksin'de düzenlenen törene Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay da katıldı. Engelli sporculara malzemeleri dağıtan Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Celal Taş, engelli vatandaşların sorunlarını her alanda çözmek için büyük bir çaba sarf ettiklerini ifade etti.
Törende konuşan Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Celal Taş, "Siz değerli engelli arkadaşlarımızın, sporu hayatlarının bir parçası olarak görüp bu işi yapmaları bizi gerçekten çok mutlu ediyor. Biz bundan sonra da ne tür problemleriniz varsa çözmek için elimizden geleni yapacağız. Gerek spor tesisleri gerekse malzeme hususundaki ihtiyaçlarınızı karşılamaya, Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz'ın da muvafakatiyle inşallah bundan sonrada hizmetlerimizi arttırarak sürdürmeye devam edeceğiz. Hepinize spor yaptığınız için, mutlu olduğunuz için, bu işi gerçekten sevdiğiniz için teşekkür ediyorum" dedi.
Engelli spor kulüplerinde faaliyet gösteren sporcuların kendileriyle barışık olduğuna dikkat çeken Taş, "Kendinizle barışık olduğunuz için, gerçekten bizim gözümüzde büyük değeriniz var. Bütün spor kulüplerimize başarılar diliyoruz. Allah hepinizi muvaffak etsin. Sporcularımızı tebrik ediyorum. Yolunuz, bahtınız açık olsun" diye konuştu.
Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni yaptığı sosyal yardımlarından dolayı kutlayan Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise "Her şeyden önce sizlerle olduğum için çok mutluyum ve sizleri çok takdir ediyorum. Hepimiz spor yapıyoruz tabi ki ama sizlerin kendinizle küsmeden spor yapmanız, başarılı olmanız, böyle ödüller kazanmanız gerçekten çok gurur verici. Bizler de her zaman sizlerin yanınızdayız" şeklinde konuştu.

Mersin'de Engelli Spor Kulüplerine Malzeme Yardımı Yapıldı foto galeriyi gezinmek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet