Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Zeki Aytaş Durmak Bilmiyor

Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek'in yurt dışı seyahatinde olması nedeniyle Başkanlık makamına vekâlet eden Zeki Aytaş, temsil

Gündem   A+a-

Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’in yurt dışı seyahatinde olması nedeniyle Başkanlık makamına vekâlet eden Zeki Aytaş, temsil ettiği makama yakışır bir şekilde gece-gündüz demeden koşturuyor ve çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor. İşlerin aksamaması için elinden gelen çabayı harcayan Aytaş gece gündüz dinlemeden çalışıyor.
İskenderun Belediye Başkan V. Zeki Aytaş devam eden proje çalışmalarını yerinde inceleyerek, İskenderun’a kazandırılan hizmetler hakkında bilgi aldı.
Dün sabah erken saatlerde E–91 Karayolu üzerinde yapımı devam eden Yağmur suyu drenaj çalışması üzerinde bilgi alarak, ekiplerin titizlikle çalışmasını istedi. Daha sonra Esen tepe mahallesinde tamamlanmış ve yapımı süren parke taşı çalışmalarını inceleyen Aytaş çalışmaların %80’nin tamamlandığını bildirdi.
Asfalt çalışması tamamlanmış Çarşamba Pazarı çevresini inceleyen Başkan V. Zeki Aytaş daha sonra, Kılıç Ali Paşa ilköğretim okulu çevresinde tamamlanmış asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.
İskenderun Belediyesi’nin Tepe Mahalleri üzerinde tamamlamış olduğu ve devam etmekte olan çalışmaları hakkında vatandaşlar ile görüşen Başkan V. Zeki Aytaş Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplere teşekkür ederek, çalışma yerinden ayrıldı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş