Skip Navigation Links

Karabıyık Dede Türbesi Restorasyonu Tamamlandı

Dörtyol Belediye Başkanı Sn. Yaşar Toksoy, Rabat mahallesinde bulunan Karabıyık Dede türbesini restorasyonu için verdiği talimat sonucu yapılan çalışm

Karabıyık Dede Türbesi Restorasyonu Tamamlandı

Gündem   A+a-

Karabıyık Dede Türbesi Restorasyonu Tamamlandı

Dörtyol Belediye Başkanı Sn. Yaşar Toksoy, Rabat mahallesinde bulunan Karabıyık Dede türbesini restorasyonu için verdiği talimat sonucu yapılan çalışmalarımız tamamlandı.

İlçemiz Dörtyol'da bulunan Asar Hösem Karabıyık Dede türbesinin uzun yıllar bakımsız kalan Türbeye Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy sahip çıktı. Rabat mahallesinde bulunan Türbeyi Fen İşleri Müdürü ile incelemelerde bulunan Başkan bir süre türbeyi inceleyerek hasar gören noktaların onarılarak düzenlenmesi konusunda talimatlar vermişti.

Dörtyol Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarını tamamlayarak, halkımızın ibadet ve ziyaretlerini daha rahat etmeleri noktasında sorumluluğunu yerine getirdi. “Hizmet Bizden, Sahip Çıkmak Sizden” sloganımız ile inşallah hizmetlerimiz maddi ve manevi yönde devam edecektir.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Nurettin GÜN 19 Ekim 2016 Çarşamba
Arkadaşlar 32 yıl önce dörtyol yeşilköy de eşimle nişanlıydık kaynanam kaynım nişanlım hep beraber karabıyık dedeye ziyarete beni götürdüler dilek diledim Allah dilegimi kabil etti 19 yıl sonra yine karabıyık dedeyi ziyaret ettim yine dilek diledim Allah dilegimi kabil etti mubarek karabıyık dedenin yüzü suyu hurmatine bakalım busefer ne için rabbimiz beni oraya ziyarete getirecek.
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet