Skip Navigation Links

Kızı Gösterilmeyince Katliam Yapmış

Mersin'in Erdemli ilçesinde boşanma aşamasında olduğu eşini ve kayınbabasını öldüren,

Kızı Gösterilmeyince Katliam Yapmış

Adana   A+a-

kayınvalidesi ile baldızını yaralayan katil zanlısı damat yakalandı. 1,5 yaşındaki kızının kendisine gösterilmediği için olayı gerçekleştirdiğini söyleyen zanlı tutuklandı.
31 Mart akşamı yaşanan olayda garsonluk yapan Murat D. (26), boşanma davası açarak baba evine dönen eşi Fatma D. ile görüşmek üzere kayınbabasının Kargıpınarı Mahallesi'ndeki evine gitmişti. Burada çıkan tartışma da Murat D. yanında getirdiği pompalı tüfeği rastgele ateşleyerek kaçmıştı.
Olayda Murat D.'nin eşi Fatma D. ve kayınbabası Mesut Gökten hayatını kaybederken, kayınvalidesi Emine Gökten ile baldızı Hayriye Gökten ağır yaralanmıştı.
30 KİŞİLİK ÖZEL EKİP KURULDU
Jandarma ekipleri kaçan zanlı Murat D.'yi yakalamak için 30 kişilik özel bir ekip kurdu. Mersin İl Jandarma Komutanlığı ve Erdemli İlçe Jandarma Komutanlığı görevlilerinden oluşan özel ekibin çalışması sonucu zanlı Toroslar ilçesinde bir evde kaçmak üzereyken yakalandı.
Zanlının yakalanmasıyla birlikte olayın detayları da ortaya çıkmaya başladı. Cinayet sonrası olayda kullandığı pompalı tüfeği limon bahçesine gömen zanlının giysilerini sık sık değiştirdiği, Toroslar ilçesine varıncaya kadar birkaç dolmuş ve taksiye bindiği de belirlendi. Cinayetin ardından cep telefonunu da kullanmayan Murat D.'nin yakalanmaması halinde yurt dışına kaçma hesapları yaptığı da ortaya çıktı.
Zanlının ilk ifadesinde, eşiyle aralarında sorun olduğunu, eşinin ailesinin kendilerini yeniden bir araya getirme konusunda yardımcı olmadığını ve 1,5 yaşındaki kızı Adanur'u kendisine göstermediklerini, cinayeti bu sebeple işlediğini söylediği öğrenildi.
Murat D., kayınbabasını vurduğunu hatırladığını ancak ondan sonraki yaptıklarını hatırlamadığını da ifade ederek, "Pişmanım, yakalanmasaydım ben teslim olacaktım" dediği belirtildi.
Sabah saatlerinde geniş güvenlik önlemi altında zırhlı araçla Erdemli Hükümet Konağı içerisindeki Erdemli Adliyesi'ne getirilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet