Skip Navigation Links

Günüm İş Taleplerini Almakla Geçiyor

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, gününün yüzde 90'ını partililerin iş taleplerini almakla geçirdiğini belirterek...

Günüm İş Taleplerini Almakla Geçiyor

Yerel   A+a-

"5 yılımızı böyle geçirirsek vay halimize, vallahi bir daha seçim kazanamayız. Seyhanlı bizden hizmet de bekliyor, projeleri de bekliyor" dedi.
Katıldığı bir etkinlikte işsizlik sorununa değinen Karalar, Adana'nın işsizler kenti haline geldiğini söyledi. Karalar, Seyhan'da 100 binin üzerinde işsiz olduğuna dikkat çekerek, "Böyle bir ilçede belediye başkanlığı yapmak son derece zor. En çok sıkıntı çektiğimiz nokta bu. Bu sıkıntının düzeltilmesi için elimizden geleni yapacağız. Yoksa 300-400 kişiyi işe alarak size iyilik etmeyiz. Bakın ben günümün yüzde 90'ını partililer ile görüşerek geçiriyorum ve partililerimizin bizden istediği sadece iş. Daha 100 kişiden 2 tanesi gelip de 'şu yolumuz bozuk, kentsel dönüşümü ne zaman yapacaksınız' demedi. Onlar da haklı. Büyük bir ıstırap var. Herkes aş, iş istiyor. Biz de tam manasıyla kilitleniyoruz" diye konuştu.
Günün tamamını iş taleplerini almakla geçirdiğini kaydeden Karalar, "5 yılımızı böyle geçirirsek vay halimize, vallahi bir daha seçim kazanamayız. Seyhanlı bizden hizmet de bekliyor, projeleri de bekliyor. Biz eğer Seyhan'da projelerimizi yapabilirsek bu 20 bin insana iş demektir. Sizle görüşmekten hiç sıkılmam. Sıkılmam şudur, sizle görüşürken büyük projeleri atlamaktır, bu projelere imza atamamaktır. Bunu da yapacağız" ifadelerini kullandı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet